עבור לתוכן

בבקשה תעזרו לי,נמאס כבר שתוקפים אותי כל 5 דקות !@

Featured Replies

פורסם

יש לי KASPERSKY 6

ואני משתמש ב FIREWALL שלו

אכשיו כל 5 דקות תוקפים אותי

intrusion.win.dcom.exploit

intrusion.win.lsass.exploit

intrusion.win.mssql.worm.helkern

מה אני עושה פשעם תקפו אותי רק פעם ב...

ורק ה WORM.HELKERN

טכשיו זה יותר !!!

בבקשה שמישהו יעזור לי :-[

פורסם

באינטרנט כיום יש סיכונים רבים. וכל ההתקפות שאתה רואה שמנסים לבצע על המחשב שלך זה סתם כדי שקספרקסקי יוכל להראות לך ולהגיד: הנה אני מגן עליך.

כל אחד באינטרנט מותקף בדיוק כמוך. פשוט רוב המשתמשים, משתמשים בראוטר שבולם את רוב המתקפות האלו ואחרים פשוט בפיירול של חלונות שלא נותן התרעות על כל התקפה. האמת היא שאין צורך בהתרעות האלו ומה שעליך לעשות זה פשוט להגיד לקספרסקי להפסיק להתריע לך כי זה מיותר להודיע לך כל שניה מה הוא בלם.

פורסם

מסכים. אתה לא יכול לגרום לאנשים להפסיק להתקיף אותך..אבל כל עוד קספרסקי חוסם אותם אין לך מה לדאוג...

וכמו שאמרו מעליי פשוט תבטל את ההתראות

פורסם

אין לך מה לדאוג..ההודעות שאתה מקבל באות מהמנגנון להגנה מפני מתקפות רשת של הקספרסקי, שהוא מאין פיירוול פנימי מובנה בקספרסקי המונע חדירת וירוסים ותולעים מהאינטרנט (גם בגרסת ה PERSONAL וגם בגרסת ה PRO).

מומלץ שתבטל את המנגנון הזה,נקרא " protection agains network attacks " ותתקין חומת-אש נורמלית לדוגמת:

kerio 2.1.5,זום אלרם,סגייט וחומת-אש חביבה שניסיתי לאחרונה בשם COMODO.

בהצלחה.

פורסם
  • מחבר

אמרו לי שמותקן אצלי TROJAN!!!!! :-[ :'(

אבל פם היו פחות הצקפות אכשיו יותר! :-X

פורסם

אם אתה כל כך לחוץ כמו שאתה כותב ויש לך התרעות של סוסים טרואינים שמותקנים לך במחשב אז תפרמט, תתקין מערכת הפעלה אנטיוירוס פיירוול ושיהיה בהצלחה ;D

פורסם

באינטרנט כיום יש סיכונים רבים. וכל ההתקפות שאתה רואה שמנסים לבצע על המחשב שלך זה סתם כדי שקספרקסקי יוכל להראות לך ולהגיד: הנה אני מגן עליך.

כל אחד באינטרנט מותקף בדיוק כמוך. פשוט רוב המשתמשים, משתמשים בראוטר שבולם את רוב המתקפות האלו ואחרים פשוט בפיירול של חלונות שלא נותן התרעות על כל התקפה. האמת היא שאין צורך בהתרעות האלו ומה שעליך לעשות זה פשוט להגיד לקספרסקי להפסיק להתריע לך כי זה מיותר להודיע לך כל שניה מה הוא בלם.

צודק
פורסם

נוספה לך אזהרה על דאבל פוסטינג. זו אזהרה 3 מתוך 3.

כשתחזור מהבאן שיהיה לך במשך השבועיים הקרובים, אני ממליץ לך לקרוא את חוקי הפורום, כי באזהרה הבאה אתה תורחק לצמיתות.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים