פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים הדרייבר של REALTEK כשאני מפעיל מוזיקה או כל קולשהו זה נישמע קטוע\רועד הלוח של DFI INFINITY וכל כמה זמן הדרייבר של הכרטיס קול עולה לי ומראה לי שמשהו בחיבור איפה שהרמקולים לא בסדר אבל לא נגעתי בשום חיבורים ויש לי את המחשבר כבר איזה חודש וחצי והוא לא עשה לי את הבעיה הזאת גם המחשב זז לאט את המפרט אפשר לראות ''מפרט מחשב'' זה הכל קורה לי אחרי שאני מפעיל את האימיול אבל אפילו כשהיה לי פנטיום 4 עם 512 זיכרון זה לא עשה לי ככה נ.ב גם אחרי שאני מכבה את האימיול הבעיה נמשכת
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר גם לי היה את זה...תנסה לחבר את הרמקולים עוד הפעם.. כה אחי אבל זה לא פותר לי תבעיה עם הסאונד המרגיז אוליי הבעיה בקודאק היה לי את הקודאק של XVID החלפתי לK-LITE CODEC 2.76 או משהו כזה וזה עדיין עושה לי תבעיה אני לא יודע מה לעשות חשבתי אם אני יקנה תקונרו הזה המחשב יהיה תותח בליסטי
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מה בדיוק הבעיה???אתה שומע זימזומים ברמקולים??? כי אם כן אז תנסה לחבר את החיבור עד הסוף...תשחק איתו..נ"ב לגבי האיטיות של המחשב....המחשב שלך פחות או יותר ברמה של המחשב שלי....מעבדים פחות או יותר אותה רמה וכרטיס מסך +- בכל אופן תנסה לבדוק ספויירים/וירוסים וכאלה..
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר זה לא זימזומים זה מין תקיעות כאלו זה לא בעיה ברמקוליםעשיתי גם סריקה עם מקייפי06 והוא מצא כמה דברים אבל לא עזרועשיתי גם עם REGISTERY MECHANIC ןAD AWER SPYWER
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים הדרייברים של הצ'יפסט עדכניים ?DIRECTX בגרסה 9.0C?נסה להתקין את הדרייבר של היצרן.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר הדרייברים של הצ'יפסט עדכניים ?DIRECTX בגרסה 9.0C?נסה להתקין את הדרייבר של היצרן.אתה יכול להסביר לי איך אני עושה את זה בבקשה כי הבעיה הזאות מוציעה לי תמיץDIRECTX אני כמעת בטוח שיש לי 9.0C
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים גרסת דירקט X בודקים ע"י:START -> RUN -> DXDIAGבחלון החדש יש למטה את הגרסה.צ'יפסט:בדוק שדגם הלוח שלך INFINITY 975X/G:http://us.dfi.com.tw/Support/Download/driver_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&STATUS_FLAG=A&SITE=USאתה צריך את ה INTEL INF UTILITYואני מציע לך גם להסיר את הדרייבר של REALTEK ולנסות להתקין את ה AUDIO דרייבר שמוצע באתר.
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים מחבר גרסת דירקט X בודקים ע"י:START -> RUN -> DXDIAGבחלון החדש יש למטה את הגרסה.צ'יפסט:בדוק שדגם הלוח שלך INFINITY 975X/G:http://us.dfi.com.tw/Support/Download/driver_download_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&STATUS_FLAG=A&SITE=USאתה צריך את ה Cואני מציע לך גם להסיר את הדרייבר של REALTEK ולנסות להתקין את ה AUDIO דרייבר שמוצע באתר.אחי קודם כל תודה על העזרה ועל הזמן יש לי את דירקטX 9.0C הורדתי את הקובץ הזה INTEL INF UTILITY אבל מצאתי את האודיו דרייבר באתר בינתיים אני יכול להגיד לך שהבעיה נמשכת אולי אני צריך לעשות משהו עם הקובץ הזה שהורדתי חוץ מלהתקין :s05:
פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים נ"ב לגבי האיטיות של המחשב....המחשב שלך פחות או יותר ברמה של המחשב שלי....מעבדים פחות או יותר אותה רמה וכרטיס מסך +- בכל אופן תנסה לבדוק ספויירים/וירוסים וכאלה..את זה ניסית ?
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר זה לא זימזומים זה מין תקיעות כאלו זה לא בעיה ברמקוליםעשיתי גם סריקה עם מקייפי06 והוא מצא כמה דברים אבל לא עזרועשיתי גם עם REGISTERY MECHANIC ןAD AWER SPYWER אתה יכול לתת לי קישור לAUDIO דרייבר שיש באתר כי אני לא מצאתי וזה ניראה לי המקור לכל הבעיות אם אין אז אולי אולי איזה המלצה לדרייבר יותר טוב ואולי גן איזה קישור אני מאוד מודה לך על ההשקעה
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים http://us.dfi.com.tw/Upload/Driver/975_Audio.zipזה נמצא בדף מעל ה INF UTILITY, כתוב AUDIO DRIVER.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר הורדתי והתקנתי ולא עזר אני לא יודע מה להגיד במה יכולה להיות הבעיה? זה לא שהמחשב מקרטע הסאונד פשוט קופץ נישיתי להחליף תוכנת שמע ולא עזר כלום
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אולי התקנת DIRECTX מחדש.אני יודע שיש לך את הגרסה הכי עדכנית, אבל חפש באתר של מיקרוסופט את ההתקנה ונסה להתקין שוב.נסה גם...להכנס שוב לSTART-> RUN -> DXDIAGשם בחר בלשונית SOUND ונסה להוריד את רמת האצת הקול של חומרה.נסה רמה בסיסית/בלי האצת חומרה.אם זה פותר, הבעיה היא בדרייברים או ב DIRECT X.אם לא, כנראה שזה משהו אחר (קודקים, וירוס, איחוי דיסק).
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.