עבור לתוכן

האם רשת אלחוטית זה שווה?

Featured Replies

פורסם

יש לי 2 מחשבים בבית ולאחד יש אינטרנט ולשני אין

אני שוקל אם לעשות רשת אלחוטית

לפי דעתכם האם זה כדאי?כאילו זה לא מתנתק הרבה?

אני יודע שזה גם תלוי באיזה מודם אבל אפילו בהכי טובים זה מתנתק הרבה?

פורסם

אם זה רק שני מחשבים אתה יכול פשוט לקנות עוד כרטיס רשת למחשב שלך ולחבר בינהם. זה ייצא לך יותר הרבה יותר זול מראוטר

פורסם
  • מחבר

אבל הבעיה שאמא שלי לא רוצה רשת

בגגל זה שאלתי על אלחוטית

כאילו אם זה יתנתק הרבה עם דגם יותר מתקדם?

פורסם

אף אחד לא יוכל להגיד בוודאות את מצב הרשת האלחוטית התיאורטית שלך. זאת הבעייה עם רשתות אלחוטיות, הן לא יציבות ומושפעות מהמון דברים. לפי דעתי, אין על האמינות של רשת חוטית, ובהצואה חד פעמית של העברת כבלים בבית בצורה נקייה אפשר לקבל רשת הרבה יותר מהירה ויציבה מרשת אלחוטית באשר היא. אני באופן כללי ממליץ על רשתות אלחוטיות רק למי שאין לו ברירה, או שעובד עם מחשב נייד בבית. כל דבר אחר זה פשוט חבל.

פורסם

תסלח לי אבל אתה מדבר שטויות. רשתות אלחוטית הן יציבות בצורה נהדרת אם יודעים להגדיר אותן. ברור שרשת חוטית עדיפה אבל היתרונות של רשת אלחוטית הן רבות. ברוב הבתים לא נוח לסלול תשתיות קוויות. נוחות של מחשבים ניידים שללא מעט אנשים יש היום.

היציבות של הרשת בעשרות רשתות שאני בניתי, ומשתמש בהן היא גדולה ביותר ומספר הפעמים שצריך לגעת בהגדרות הרשת היא 0.

אין דבר כזה הפרעות ברמה שאתה מדבר אלא אם אתה משתמש בהמון מכשירי 2.4GHZ ואז יתכן באמת שיהיו לך הפרעות. אבל צריך לבחון כל מקרה לגופו ולהחליט פה סיטאציה

פורסם

אין שום קשר להגדרה של הרשת וליציבות שלה, ולא התייחסתי בכלל פן הזה. להגיד אין דבר כזה הפרעות ברמה שאני מדבר אלא אם אתה משתמש במכשירי 2.4GHZ, או אלא אםה אחד המחשבים בממ"ד, או אולי זה בקומה אחרת, או אולי יש רשתות אחרות בסביבה, או שהמיקרוגל עושה הפרעות או מיליון דברים אחרים, זה בדיוק מה שאני אמרתי, חוסר יציבות. לא אמרתי שהן לא עובדות ובטח לא אמרתי שהן תמיד לא יציבות. אבל רשת קווית לא משופעת מכלום, בטח שלא בטווחים המקבילים להם שרשת אלחוטית ביתית עובדת.

והתחלתי את הPOST שלי בכך שצריך לבדוק כל מקרה לגופו, אז כל מה שאמרת זה בעצם כלום.

פורסם

שלא לדבר על כך שבימים טרופים אלו שאני שוקל לקנות מתג ג'יגהביט לבית, כי אפילו ה-100 מגהביט כבר איטי רשת אלחוטית איטית להחריד בכל מה שנוגע להעברת נפחים גדולים של מידע.

פורסם

שלא לדבר על כך שבימים טרופים אלו שאני שוקל לקנות מתג ג'יגהביט לבית, כי אפילו ה-100 מגהביט כבר איטי רשת אלחוטית איטית להחריד בכל מה שנוגע להעברת נפחים גדולים של מידע.

גם ממש לא טובה למשחקים.

ממה שהבנתי מפותח הת'רד, ההורים שלך מתנגדים לחוטים וכנראה גם לא ממש מענין אותם להתעסק עם זה.

יש לך רק אפשרות אחת, לך עליה עם כל החסרונות.

deperate times call for desperate messures.

אצלי בבית העברתי כבל ורוד ארוך על הרצפה, כל אחד ומה שהוא יכול להרשות לעצמו ;D

פורסם

או שתביא קבלן ותעביר את הכבלים בצורה מסודרת בתוך הקירות.

פורסם

זה קצת גורף להגיד שהרשת הפנימית איטית, זה תלוי בשימוש.

אם אתה רוצה להעביר הרבה מידע או לשחק בין מחשבים ברשת הפנימית אז באמת חבל ללכת על רשת אלחוטית של 11Mbps כשאפשר לעשות רשתות של מאה מגה או אפלו גיגה .

הרבה אנשים בכלל לא מעוניינים להעביר מידע בין המחשבים ברשת הפנימית בכלל אלא רק לשתף איטרנט ובקצבים של 3M שנותנות לנו הספקיות פה בארץ רשת אלחוטית לא תפריע לך.

אני אישית מעדיף לחבר מחשבים נייחים ברשת רגילה ולמרות שיש לי ראוטר אלחוטי בבית כל המחשבים חוץ מהלפטופ מחוברים אליו בכבלים.

מקסימום תקדח קצת חורים בקיר :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים