פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים יש לי בעיה עם הצורב... זה לא שהוא לא צורב או משהו...אתמול צרבתי איתו והכל היה טוב ויפה, היום שמתי לב שחסר לי כונן אחד ב MY COMPUTER... חשבתי אולי יש איזה בעיה בכבלים או משהו החלפתי כבלים IDE עם ה סידירום ועדיין הוא לא מזוהה על ידי הווינדוס למרות שהוא מזוהה בתוך ה BIOSיש לי צורב LITE-ON 16\10\40 ו WINDOWS XP SP 1 איך אני פותר את זה אנשיםבתודה מראש, גיא.
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים ניראה לי שהבעיה היא בגירסא של ה Bios במחשב שלך פשוט ניתקלתי בבעיה דומה על לוחות אם של אינטל ולאחר מריבות גדולות עם החלקים הפיטרון היה להוריד עידכון של הביוס מאינטלבהלצחה
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מחבר ניראה לי שהבעיה היא בגירסא של ה Bios במחשב שלך פשוט ניתקלתי בבעיה דומה על לוחות אם של אינטל ולאחר מריבות גדולות עם החלקים הפיטרון היה להוריד עידכון של הביוס מאינטלבהלצחהתראה, יש לי לוח אם של ZIDA (אני חושב) ובאתר של זידה אין עדכון לביוס לדגם שלי (5SVX) ... מוזר....
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר מה ז"א ממנהל ההתקנים?! בווינדוז עצמו?! לא...בביוס... כן...מוזר ביותר...עכשיו שמתי רק את הצורב ואת הסידירום ניתקתי... הוא מזהה את הצורב...אבל איך שאני מחבר את הסידירום הוא שוב "בוחר" להראות אך ורק את הסידירום...כאשר לא משנה באיזה מצב אני שם את הצורב... ניסיתי הכלPrimary MasterPrimary SlaveSecondary MasterSecondery Slaveלא משנה איך אני שם את הצורב הוא עדיין מראה לי רק את הסידירון בווינדוז...מה זה יכול להיות?
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מה ז"א ממנהל ההתקנים?! בווינדוז עצמו?! לא...בביוס... כן...מוזר ביותר...עכשיו שמתי רק את הצורב ואת הסידירום ניתקתי... הוא מזהה את הצורב...אבל איך שאני מחבר את הסידירום הוא שוב "בוחר" להראות אך ורק את הסידירום...כאשר לא משנה באיזה מצב אני שם את הצורב... ניסיתי הכלPrimary MasterPrimary SlaveSecondary MasterSecondery Slaveלא משנה איך אני שם את הצורב הוא עדיין מראה לי רק את הסידירון בווינדוז...מה זה יכול להיות?לא ב"מחשב שלי" אלא במנהל ההתקנים.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים מחבר גם הג'אמפרים מכוונים על כל שינוי שאתה עושה? כן ברורלא ב"מחשב שלי" אלא במנהל ההתקנים.הבנתי את זה... לא, זה לא מזהה במנהל התקנים...מה שמוזר זה שבביוס מופיע הכונן ובווינדוז לא...
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר תנסה לעדכן את הASPI או תנסה להסיר את ה כונן הסידי השני במנהל ההתקנים חיפשתי, אבל לא מצאתי איפה להוריד עדכון ASPI... אפשר עזרה? במנהל ההתקנים יש התקנים בעיתיים (ערוצי IDE למיניהם) ? לא... הכל בסדר במנהל ההתקנים... לא מראה ששום דבר לא בסדר...
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים אם זה לוח מבוסס chipset של אינטל תתקין intel application accelerator 2.2.2 תוריד אותו מפה http://downloadfinder.intel.com/scripts-df/proc/T8Clearance.asp?url=/4625/eng/iaa222_enu.exe
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר אוקיי אחרי שתהקנתי את ה INTEL APP ACCELERATOR זה לא עזר אבל שמתי לב משהו מוזר... הנה התמונה... כפי שאתם רואים הכונן מופיע ב INTEL APP ACCELERATOR אך לא בווינדוז עצמו... :AR15: :AR15: עצות? אולי לעדכן ASPI באמת יעזור שמישהו יביא לי לינק לעידכון ASPI...
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים כנס לאתר של הדגם של הצורב שלך אולי יש שם איזה עידכון או חומר על בעיה כמו שלך נסה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.