פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים או שאין לך באמת ניסיון אישי, או שהנסיון שלך מקולקל, בגלל שלמאזדה 3 גרסאת הליסינג יש מזגן מעולה.כאשר ממש חם, לוקח למזגן הזה שעה עד שהוא מקרר משהו (נסיון של שנה).הוא מזגן חזק, אבל למשל באילת, או בים המלח או אפילו על החוף שהשמש קפחה על האוטו, לוקח למזגן המון זמן לקרר את האוטו, מקדימה זה עוד בסדר, אבל מאוחרה בדרך כלל צועקים לי.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מיצובישי לאנסר החדשה היא נחמדה...לא מפילה...הקפיצים שלה מדהימים,הנסיעה חלקה בטירוף,יש לי טיפטרוניק שזה כיף,אבל בסה"כ-זה לא אוטו החלומות.מניסיון כמובן.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים אוטו נחמד(לנסר) רק מי שיושב בצד ימין של הנהג יכל להרגיש בדש בורד הבולט מול הפנים כמו שאמרו אוטו נח מזגן מעולה הגה ממש אהבתי ג'נטים גם אהבתי שטיחים היתאהבתי גיר סבבה מענין לדעת למה אבא שלך חושב על היונדאי ??
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר וואיי לא ידעתי שזה יתפתח ל 8 עמודים (: בקיצור אנשים... אבא שלי בחר במאזדה 3 עכשיו רק צריך להחליט איזה צבע תודה לכולם על העזרה אפילו שכמו שאחרים אמרו שהיא לא מקצועית (:
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים הצבע האחיד בארץ אפשר לאמר צבע אפור בהיר מטאלי ה צבע טוב תאמר לו מזל טוב על העבודה ו אם הוא כבר וותיק אז על האוטו
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מחבר הצבע האחיד בארץ אפשר לאמר צבע אפור בהיר מטאלי ה צבע טוב תאמר לו מזל טוב על העבודה ו אם הוא כבר וותיק אז על האוטו תודה רבה מסרתיונראה לי שנלך על הכחול..ראיתי אוטו והוא משתלב יפה עם האוטואני מנסה להתחמק מהצבע שרואים כל הזמן על הכביש [=
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים מה שטוב באפור זה שלא רואים ליכלוך ממרחק יחסית קצר כחול זה נחמד אבל 5 דלתות שחור זה ממש יפה גם כחול אבל שים לב (5 דלתות)
פורסם 2006 בספטמבר 1819 שנים הסיוויק החדשה ? ? ? כי בחדשה אין ערך לכסף כאילו הוא גדל על עץ גבוהה אני מיתכוון לחדשה עם הצורה המאד יפה שמזכירה ניסאן Z 350 בכל מצב שוב אני בוחר בפוקוס החדשה. עם ג'אנטים מגנזיום ומגיני רוח/שמש על החלונות.בדרך כלל אני נוהג בעצלנות וכולם עוקפים אותי אבל לפעמים נדבק לי מישהו מאחורה, אז אני מתעצבן, לוחץ על הגז עד שהוא הופך לנקודה קטנה.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים צבע שמפניהעם גיר ידני 6 הילוכים האוטו סוגר 8.6 שניות למאה. שלי אוטומט 5 הילוכים ולכן "איטי" יותר אבל במהירות שיוט ועקיפות הביצועים כנראה זהים.
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אני ראיתי את האוטו הזה פעמים פעם אחת מקרוב וממש רציתי אותה רק חבל זהיא ממש יקרה היא ממש מדהימה הם עשו עבודה טובה הונדה תפרט על הנוחות שלה ועוד
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים אני רוצה את זה כמה חמודה ככה מפלצתית "Smart-Monster" http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304941,00.html
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים חח איזה קרוע זה בוא ניפתח דיון על רכבים ונבקש סטיקי עדין הוא לא מאבד את יכולת החניה שלו ועכשיו הוא יכל גם לחנות על מכוניות אחרות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.