פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3304246,00.htmlלדעתי נראה הרבה יותר טוב מהאייפוד, מעניין האיכות. לי אישית אין נגן מסוג כזה.. אבל את ה ZUNE הייתי מאמץ בכיף.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אני לא מבין למה כולם חושבים ש-Zune=זיון (Z-Une), אני חושב שבכלל הם התכוונו לציון (ארץ ישראל).
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים ניראה כמו התגלמות הזבל האנושי עיצוב מגעים חיקוי של כל העיצובים שעשו עד היום רק בגלל זה ובגלל השם לא הייתי קונה אותו וגם 100% יהיו חברות אחרות שיציאו משהו יותר טוב באותו מחיר
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים MP3 Player Matrix Style..( )Lol זה נראה אחלה מכשיר עם נתונים טובים..רק שיתנו לו מחיר טוב..
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים שמועות אחרונות אומרות שהוא ימכר ב249$, אחרי שאפל שיבשה להם את המהלכים (הם חשבו שזה שהipod ימשיך לעלות 299$). הם הולכים להפסיד עליו על ימין ועל שמאל. בנוסף הDRM יורד למינימום, אפילו פחות מapple, כיוון ששירים שנרכשו יכלו להנגן 3 פעמים על מכשירים zune אחרים דרך הורדה מהWiFi.אני רואה כנראה שהמכשיר היא כנראה יהיה הכי טוב בשוק, מחיר מצוין זמן סוללה בסדר (לא הכי טובים), WiFi, מסך 3 אינץ רחב (16:9), gui נורמלי (ברמה של XBOX 360). הבעיה שאפל תילחם בזה, זה לא כמו בשוק הקונסולות שכל כמה שנים טובות יוצא דור חדש. פה זה מקסימום שנה בין דור לדור.
פורסם 2006 בספטמבר 2019 שנים למיקרוסופט יש תקציבים אסטרונומיים,בקלות היא תגרום לכולנו אותו לראות בכל המדיה.כמובן שגם יש תקציבים לא רק לפרסום אלא גם למו"פ.והיא שוב תעמוד בקדמת הטכנולוגיה.בכל אופן,חבל שפעם רק חברה אחת דחקה את כל הקטנות לצד ועכשיו זה 2.משום מה יש לי בחילה שאני מדבר על מונופולים.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים התפתחות מפתיעה- הזון עולה 284 דולר, לפי מה שדלף. וכנראה המחיר ייאלץ לרדת עוד.נחמד, אבל אני עדיין מעדיף נגנים אחרים, שאפשר למצוא אפילו ביותר זול. כמו ZVM לדוגמה.
פורסם 2006 בספטמבר 2119 שנים למיקרוסופט יש תקציבים אסטרונומיים,בקלות היא תגרום לכולנו אותו לראות בכל המדיה.כמובן שגם יש תקציבים לא רק לפרסום אלא גם למו"פ.והיא שוב תעמוד בקדמת הטכנולוגיה.בכל אופן,חבל שפעם רק חברה אחת דחקה את כל הקטנות לצד ועכשיו זה 2.משום מה יש לי בחילה שאני מדבר על מונופולים.ומה Creative? זונה?לפי איך שאני רואה את זה, בשנה האחרונה שוק נגני ה-HDD נשלט על ידי שתי חברות: Apple (עם ה-iPod Video) ו-Creative (עם ה-Zen Vision:M).iRiver כבר מזמן יצאה מהמירוץ, כי נגני ה-H320\340 שלה כבר מאוד מיושנים (לסטנדרטים של היום, אבל עדיין הם נגנים טובים).ו-iAudio עם ה-X5\L שאומנם לא איבד הרבה מגדולתו (המסך קצת מוריד מערכו), אבל מתחיל להתיישן.
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים moonjib,ציטוט מוויקפדיה תחת הערך איפוד.נכון לסוף שנת 2004 שולט האייפוד ב-92 אחוז מכלל שוק הנגנים הדיגיטליים מבוססי הדיסק הקשיח בארצות הברית וב-65 אחוז משוק הנגנים בכללואני לא יודע מה קורה עכשיו,אבל אני משער שפחות או יותר אותו דבר.בכל-אופן ידוע שיש נגנים אחרים מעולים,דיברתי על הנגנים השולטים בשוק.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.