עבור לתוכן

התנתקויות באינטרנט בכלבים

Featured Replies

פורסם

שלום אני מחובר לכלבים ולאינטרנט זהב

ובזמן האחרון התרבו ההתנתקויות

זה הולך בערך כך, כמה פעמים ביום (לפעמים יותר לפעמים אולי אפילו לא פעם ביום) יש ניתוקים, תמיד זה לכמה דקות או אפילו שניות (לא להרבה זמן) אני חושב

לפעמים זה מתנתק לשנייה ואז מתחבר ואז שוב מתנתק במשך דקה שתיים עד שמתנתק או מתחבר סופית (לאותו זמן)

רציתי לדעת אם זה דבר רגיל, אם זה קורה לאנשים מסויימים (מרקע עדתי מסויים - סתתתם) אם ידועות לכם סיבות אפשריות ועיקריות יותר

בבקשה לא לכתוב יותר מפעם "אצלי הכל עובד מצויין אז בטח הבעיה אצלך במחשב או משהו..."

אם אצלך הכל מצויין אז אין לך מה להוסיף למציאת הפתרון לבעיה

פורסם

לי יש אותה בעיה בדיוק ואני שוקל ברצינות לחזור לADSL היו אצלי 6 טכנאים אולי יותר הם אומרים שיש בעיה בתשתית של הכבלים והיא באה מהמגבר לקופסה של הבניין

הם אמרו שתיקנו את זה אבל זה ממשיך לקרות החליפו לי 3 פעמים מודם כבלים ופעמים את המודם של הטלפון שלהם ההתנתקויות קורות באותו זמן לאינטרנט ולטלפון שלהם

פורסם

פותח הת'ראד, ניסית לדבר עם ספקית האינטרנט?

פורסם
  • מחבר

דיברתי רק עם הכבלים בינתיים, הראשון שדיברתי איתו ישר אמר שהוא מזמין לי טכנאי לפני שהסברתי לו יותר מ"יש לי התנתקויות כל הזמן" כנראה ממש לא היה לו כוח או משהו...

אחרי זה הייתה התנתקות למשך הרבה זמן (כמעט חצי שעה נראה לי) והחלטתי להתקשר שוב ולבדוק אולי באמת הבעיה אצלהם ועכשיו הם יגידו לי פתאום שיש להם בעיה, התומך שאל אותי לגבי המנורות ובאמת המנורה של הכבל הבהבה, הוא גם רצה לשלוח טכנאי, הבעיה שיש לי פיצול בבית של הכבל שאני מעדיף שהם לא יראו (לא נכנס לזה כרגע) בקיצור הוא אמר שהבעיה היא בכבל אצלי (וגם שאלתי פעם שנייה) ואז הלכתי למקום איפה שהפיצול והזזתי את מה שלחץ קצת על הכבל וחזרתי למחשב והאינטרנט היה מחובר, אחרי זה התנתק עוד כמה פעמים, חיזקתי שם את הכבל שוב, בינתיים אני בודק אם זה באמת זה, אני אכתוב פה את התוצאות של הבדיקה

קראתי באיזשהו מקום שאולי ה... חיבור (לא זוכר איזה חלק) רגיש לאות חלש אז אולי אם אני אשים מגבר זה יעזור, מישהו יודע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים