פורסם 2006 בספטמבר 1619 שנים זה רק אני או שהגרסה הזאת ממש כבדה? לוקח דקה לפחות להפעיל את המשחק ועוד איזה חצי דקה עד שהמחשב "נרגע" אחרי שאתה יוצא ממנו. ב-2.6 זה לא היה ככה. עוד אני צריך להוריד את כל ההגדרות ל-normal ואילו ב-2.6 הייתי יכול לשחק עם רוב ההגדרות על high. נראה שמיהרתי להוריד את זה :-\נ.ב, הורדתי מכאן בחלקים:http://mirror.golf814.server4you.de/mirror_neu/
פורסם 2006 בספטמבר 1919 שנים מישהו בבקשה יכול לעשות שחקן חדש בשבילי ולעשות את נכון יש את הטרינינג הראשון אז אה שלב ה3 זה אם הM9 והM249 והזה אם הפצצות כי אני לא יכול לעבור משום מה לעבור את זה ולהביא לי בפרטי את השם שחקן בבקשה מישהו
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים יש מעט מעוד באגים (לפחות אלה שאני נתקלתי בהם), בעיקר ביציאה מרכב שזה קצת משתגע או בעיות פינג גם בשרתים עם פינג נמוך.המסך מציאת שרתים נעשה הרבה יותר מעצבן מאשר ב-2.6. זה אחד החסרונות היותר גדולים בגירסא הזאת, זה ממש ממש מעצבן. בנוסף המפות החדשות והתפריטים כבדים, כמו שמישהו אמר, פעם הכניסה והיציאה היו חצי דקה, היום 2 דקות....המפות COOP נחמדות מאוד, במיוחד שהן מודולריות (כל פעם מיקום האובג'קטיב משתנה ודברים כאלה) וההאמר והטילים נחמדים מאוד.אם מישהו צריך עזרה או רוצה שאני אעזור לו לעבור אימונים שידבר איתי (למרות שעדיף לעבור את האימונים לבד..)
פורסם 2006 בספטמבר 2219 שנים PROSK8 14אני מבקש ממך שתפסיק להקפיץ הודעותאתה מספיק זמן בפורום כדי לדעת את החוקים פהשנה טובה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.