פורסם 2001 בנובמבר 2024 שנים W00T! W00T! W00T!יחי הערנב!סוף סוף זה יצא!יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש! יש!עכשיו אני רק מחכה שחבר שלי יוריד את זה ויצרוב לי את זה ;D :smoke: :smoke: :smoke:עריכה: אולי הכותרת החדשה תמשוך יותר תשומת לב ;D
פורסם 2001 בנובמבר 2024 שנים מחבר הוא יצא בערך לפני ... 11 דקות.יש הכל להורדה, אני מכיר אנשים שכבר סיימו להוריד אותו (אנשים לא מהארץ כמובן).
פורסם 2001 בנובמבר 2024 שנים מחבר /me faintsהגיעה לאוזניי שמועה שגם Aquanox יצא. לפני דקה וחצי בדיוק.בינתיים זאת רק שמועה
פורסם 2001 בנובמבר 2024 שנים מחבר ובלי וואז בבקשה.. גם לא הפעם? בוא נחרוג מהרגיל, בכל זאת מדובר באירוע היסטורי בתעשיית המשחקים
פורסם 2001 בנובמבר 2224 שנים מחבר אני חייב להתוודות.זה משחק אדיר במלוא מובן המילה.שלא תבינו לא נכון, אני לא פריק של shooterim. ההפך הוא הנכון, כל ה UT והQ3 למיניהם פשוט לא עושים לי את זה.אבל אני מכור למשחק הזה.אני לא יודע למה, אני פשוט מכור אליו. 8)
פורסם 2001 בנובמבר 2224 שנים טוב....אז בניגוד אילכם המשחק הזה כבר בדרך אלי (אחד מחברי השבט שלי מוריד אותו בדקות אלו [קום, אני אביא לך אותו מחר]) וכמובן שכל שבט =OGS= יקבל אותו כדי להתחיל לשחק במשחק מרובה המשתתפים הנהדר שלו...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.