פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים לך לבית מרקחת, קנה 2 אמפולות של B12 ואז תבוא לאחות בקופת חולים או בית ספר ותגיד לה שאתה חייב לקבל אותן. היא תזריק לך את 2 האמפולות ואחר כך תתן לך אישור רפואי ל3 ימים
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים בנאדם, אל תעשה את הדבר עם המלח זה לא אנושי! (וחוץ מזה יש לכם ביסוס כלשהו? או שאתם סתם אומרים לו לעשות את זה להנאתכם? אם כן הייתי רוצה לראות) שאנחנו נעשה כזה דבר?! :
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים מחבר אוקיי אז השיטה של הבננה הולכת לקבל נסיון, וגם השיטה עם המסטיק תודה למי שעזר
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים :lol: גיר כן מסרטן! תיקח תפוז תוסיף לו קצת פילפל שחור, ותשים במיקוגל ל2 דקות... סתם מה הבעיה פשוט כנס לאמבטיה תיתקלח 15 דקות עם מים קפואים וזהו! ד"א אני זריך לאכל הרבה גזר (ברזל....) לא משנה שגבר בה לי להקיעה אבל ראיתי פעם באוטובוס הקסמים שמישהו אכל הרבה איזה חתיף כתום ואז הוא התחיל להיות כתום~!~ זה יכל לקרא לי? (אני אוכל 3 גזר ביום) לא. אני אוכל 5-6 ביום כבר המון זמן ואני לא כתום. עדיף גם שתשתה קצת שמן זית עם זה, על מנת שכל הויטמינים יספגו.
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים לגבי הגזר זה אמיתיזאת מחלה שנקראת קרוטינה (כן כן Carrot)מקבלים אותה אם אוכלים הרבה גזריםאפשר לראות אצל חולי קרוטינה למשל אצבעות וכפות ידיים בגוון צהבהב כתמתם יותריש לי ידידה טובה שיש לה קרוטינה כי היא אוכלת הרבה סלטים
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים לגבי הגזר זה אמיתי זאת מחלה שנקראת קרוטינה (כן כן Carrot) מקבלים אותה אם אוכלים הרבה גזרים אפשר לראות אצל חולי קרוטינה למשל אצבעות וכפות ידיים בגוון צהבהב כתמתם יותר יש לי ידידה טובה שיש לה קרוטינה כי היא אוכלת הרבה סלטים חחחח ענק ואיך "מבריאים" מזה?
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים אוכלים פחות גזרהקרוטין שבגזר (או קרוט בשבילכם) מתפרק בגוף ואחרי כמה ימים כבר אין זכר לזה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.