עבור לתוכן

כרטיסים לקוקה קולה לייב!

Featured Replies

פורסם

אהלן חבר'ה,

חסרים לי שני כרטיסים לקוקה קולה לייב. מי שנרשם, יודע על מה אני מדבר (האישורים בהודעת SMS)

האנשים ששני הכרטיסים האלו מיועדים לי מאוד חשובים לי והאנשים האלו מסכנים הם חיילים קרביים שהיו בלבנון כל המלחמה, אחד מהם גם נפצע קל (מיותר להגיד שחלק מהחברים שלי גם נהרגו)

אני מוכן לשלם סכום סמלי על הכרטיסים - אז מי שהזמין, ובתכלס לא מגיע, אני ישמח אם הוא יעזור לי בקטע הזה!! בבקשה, זה ממש חשוב.

כדי להכנס צריך את הפלאפון עם ההודעה - אז הבנאדם שיהיה מוכן לתת לי את המכשיר שלו -קודם כל בלי הSIM קארד ככה שיהיה בטוח שחס וחלילה אין שימוש בחשבון של הפלאפון. זה א (בלי הסים אי אפשר לעשות שום חיוג או משהו על חשבון אותו משתמש)

ב, על המכשיר עצמו אני יהיה אחראי - ובכל מקרה אני יתן פיקדון (כספי למשל, בשווי של הפלאפון!) מלא - אין לי שום ענין בפלאפון, אני רק רוצה את האישור להכנס.

הבנאדם עדיף שיהיה מאיזור חיפה והקריות. אם אותו בנאדם רוצה אני יכול לדאוג למכשיר חלופי ליום שאני יקח את המכשיר.

אני כותב באתר כבר חמש שנים, הייתי חלק מהצוות ובכל מקרה אני לא נכנס כדי לגנוב למישו את הפלאפון אלה כדי באמת להכנס לארוע!

זה ממש ממש חשוב. תודה לכל העוזרים ואפשר להגיב פה אך עדיף בהודעה פרטית. תודה!

פורסם

אני לא רוצה לפתח לך תקוות שווא אבל כנראה בימים הקרובים אני אקבל כרטיסים מקוקה קולה פשוט דרכם(אנחנו עובדים איתם בדראגסטור) אז יש מצב שאני אוכל לתת לך אותם, בכל מקרה לא נראה לי שתהיה בעיה במקום עצמו להשיג כרטיסים, בכל זאת אנחנו ישראלים וכל אחד יעדיף לספסר כרטיסים שם.

פורסם
  • מחבר

אני לא רוצה לפתח לך תקוות שווא אבל כנראה בימים הקרובים אני אקבל כרטיסים מקוקה קולה פשוט דרכם(אנחנו עובדים איתם בדראגסטור) אז יש מצב שאני אוכל לתת לך אותם, בכל מקרה לא נראה לי שתהיה בעיה במקום עצמו להשיג כרטיסים, בכל זאת אנחנו ישראלים וכל אחד יעדיף לספסר כרטיסים שם.

א.

שני הכרטיסים הם לאנשים בב"ש - ככה שהם יבואו במיוחד ואני לא יכול לבנות על ספסרות, ב - אני מניח שספסרות לא כל כך תיהיה שם, מסיבה פשוטה, אתה צריך אשכרה לתת למישו פלאפון ביד כדי להכנס - אחרי זה להחזיר, אתה מבין ת'בעיותיות..

אני ממש ממש ישמח אם תוכל לתת לי אותם זה ממש חשוב לי.. כמו שכתבתי אני מוכן גם לשלם סכום קטן אם צריך.

תודה!

פורסם

מצטער על ההקפצה, אבל נראה לי חשוב.

הצלחת להשיג כרטיסים?

פורסם

אני לא מבין, זה לא אמור להיות כניסה חינם (פשוט עם הרשמה מראש באתר שלהם הוא משהו כזה) ?

פורסם

חבל שזה ידוע שאנשים באמת שיבואו מחפשים כרטיסים שזה ידוע שיש ילדות בנות 12 מכל הארץ שנרשמו לאתר וקיבלו את הקוד לפלאפון למרות שהן יודעות שלא יתנו להן להגיע לשם.

צפויים להגיע 40,000, אני אומר יגיעו כמחצית הסכום.

פורסם

אני לא מבין, זה לא אמור להיות כניסה חינם (פשוט עם הרשמה מראש באתר שלהם הוא משהו כזה) ?

הכניסה חינם בהרשמה מראש . ההרשמה סגורה .

פורסם
  • מחבר

למי שהתענין - תודה, אבל לא, לא הצלחתי להשיג שום דבר.

אם מישו עדין יכול לעזור עם זה אני ממש ישמח..

ותיהיו בריאים

פורסם

מצטער לא הצלחתי להשיג כרטיסים ,אפילו לא לעצמי בינתיים, כנראה שאני אוכל להשיג רק במקום עצמו (מה שלא עוזר לך כמובן כי לא תסחוב אנשים מהדרום על סמך ש"אולי" יהיו כרטיסים), בכל מקרה מקווה שתצליח להשיג, יש אנשים שמגיע להם קצת יותר מכמה פקצות בנות 14.

פורסם

עברה אצלנו שמועה בבסיס שעכשיו כל מי שנרשם נשלחת אליו הודעת אישור הגעה שהוא צריך לאשר , מי שלא יאשר תוך הגעה אז יבטלו את הכרטיס שלו, רוצים לפתוח שוב פעם את ההרשמות כי הרבה נרשמו סתם

פורסם

לזה שמעליי, זה שטויות, האישור הזה הוא סך הכל איזה טופס שהם רוצים שתמלא כדי לדעת מי מגיע איך מאיפה וכו', בכל מקרה, אני לא קיבלתי את ההודעה הזאת ואני יודע שיש עוד הרבה שלא קיבלו, לא חייבים לאשר את הכרטיסים.

בכל מקרה, לי יש כרטיס, כרגע אני מתוכנן ללכת, במקרה ולא (אבל בלי לפתח יותר מדיי ציפיות) אני אתן לך בשמחה..

פורסם
  • מחבר

אני מאוד מאוד ישמח!

תודה רבה לך.. תודיע לי אם לא תגיע?

*לגבי האישור הם באמת רצו פשוט לאסוף סטטיסטיקות ומידע על החניות שהם הולכים להעמיד שם, ועל ההסעות וכל זה..

אני אישרתי כרטיס אחד, ולא נשלחה אלי עוד הודעה אחת על האישור הרשמה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים