פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים התקנתי את המשחק oni(מקורי) במחשב וכשהרצתי אתו הוא כתב שאני צריך להכניס את הדיסק מה לעשותנ.ב אין לו patch-יםנ.ב 2יש לי וינדוס אקס פי
פורסם 2001 בנובמבר 2723 שנים למה לקנות את המשחק הזה.. ???למה לקנות משחקים בכלל :smoke:אם אתה רוצה אתה יכול להוריד את ה RIP ;Dואז לא תזדקק ל CD
פורסם 2001 בנובמבר 2823 שנים דבר ראשון עזוב את המשחק הזה ותתחיל לשחק במשחקים הטובים שיצאו לא מזמן כמוRFRTCWוכו' ודבר שני תכניס את הדיסק....
פורסם 2001 בנובמבר 2823 שנים מחבר די חלס כמה אפשר הדיסק בפנים וoni פי 10000 יותר טוב מהזבל הזה ועכשיו למי שאין תשובה שיסתום את הפה
פורסם 2001 בנובמבר 2823 שנים תגיד לי אתה בא פה מתחיל לדבר לא יפה מה הבעיה שלך הא?אז אולי סתום ת'פה ילד בן 11 נכנס לפורום ומתחיל לדבר
פורסם 2001 בנובמבר 2923 שנים מחבר אני "מדבר" לא יפה כי אתה עולה לי אל העצבים ובגלל שאני צריך עזרה בONI ולא לשחק במשהו אחר
פורסם 2001 בנובמבר 2923 שנים ואני רוצה שפרות יתחילו לעוף !מה הקשר מה אתה רוצה ?אם זה לא עובד , אז זה לא עובדאו שיש באג במשחק שלך , או שהדיסק שלך דפוק או הוינדוס שלך נהיה שיכור !מה יש לפתור כאן ?אם אתה ממש עקשן , תתקין את הוינדוס מחדש , ותראה אם הוא עדיין לא יעבוד , ואם כן , אז תפתור לעצמך את הבעיה .איזה אנשים ........... !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.