עבור לתוכן

G2G, BLACK to WHITE...?

Featured Replies

פורסם

במשחקים המסך שלי פועל נפלא (L1970HR), לא מרגיש שום מריחות.

אבל בהתעסקות עם חלונות (WINDOWS) יש מריחות של הטקסט. האם זה נובע בגלל שהזמן תגובה משחור ללבן הוא גבוה בהרבה מזמן התגובה בין גוונים?

בנוסף - יש סרטים שבהם העין שלי חשה באי נוחות כשיש תנועה מהירה על המסך. אבל כשאני עוצר את התמונה (PAUSE) - אני רואה שהמריחה עצמה היא בגוף הסרט. האם זה בגלל האיכות הגרועה של הסרט או שזה עדיין קשור למסך?

והאם זמן תגובה יכול לגבוה עם השנים? (כלומר - האם ה"איכות" של התגובה המהירה נפגמת עם שימוש ממושך במסך?)

פורסם

וואי אתה חייב להחליף את המסך הזה! זה כבר הדיון השלישי שאתה מוצא בו בעיות... כנראה קיבלת אחד קצת דפוק...

בכל מקרה בשביל לבדוק אם זה הסרט או המסך שאתה עוצר תמזער את הסרט ואז תחזיר אותו... אם עדיין יש מריחות זה הסרט\המחשב...

פורסם
  • מחבר

מישהו קונה? :)

תראו, אני פשוט מאוכזב מאוד אבל יכול להיות שאין מה לעשות - אני פשוט רוצה לברר אם הבעיה היא במסך או פשוט בטכנולוגיה של ה-LCD.

פורסם

גם במסך CRT שלי יש מריחה של טקסט

וגם עם העכבר שמזיזים אותו

זה

פורסם
  • מחבר

מה הקטע עם ה-G2G וה-BLACK TO WHITE? סתם לידע כללי.

פורסם

לפי מה שאני הבנתי מהסבטוחה של הLCD זה שהזמן תגובה הנמוך יותר הוא בין מעבר של צבע שהוא מאפור לאפור (צבע דומה)...

GTG/G2G=GRAY TO/W GRAY

וזמן תגובה איטי יותר הוא בין מעבר חד של צבעים, של בין שחור ללבן...

פורסם
  • מחבר

אני מבין איך אפשר לבדוק אוניברסלית מעבר בין שחור ללבן... אבל איך אפשר לקבוע סטנדרט לאפור לאפור? הרי כל חברה תחליט למדוד מעבר מגוון אחד לגוון אחר - שעדיף לה. כלומר, אלא אם יש גוונים קבועים שכל חברה בודקת לפיהם אז יהיה כאן תוהו :)

ואגב, שאלה קצת חרדתית: האם ייתכן דגם "פגום" שזמן התגובה שלו גבוה משאר המסכים מאותו דגם? כלומר, יש מסכים שיוצאים עם פיקסלים שרופים, אז האם זמן התגובה גם יכול להשתבש במהלך הייצור?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים