עבור לתוכן

בעייה מוזרה באוזניות סינהיזר CX300, כדאי לפנות לביטוח?

Featured Replies

פורסם

יש לי את האוזניות קרוב לחודשיים שלוש. בזמן האחרון שמתי לב שכשהפין של האוזניות מסתובב בתוך השקע של האוזניות בנגן או בכל דבר אחר שניסיתי כמו מחשב, אני שומע הפרעות מוזרות ולפעמים האוזניה השמאלית משתתקת.הכל מסתדר אחרי שאני מסובב את הפין עד לשלב מסוים, ששם הוא יושב ואין שום בעיות בשמיעה.

השכיחות של זה התחילה לעלות וזה מתחיל להעיק.יש משהוא שאני יכול לעשות בנידון? אני לא ממש רוצה להיפרד מהן על מנת לשלוח אותן לבדיקה בביטוח :(

תודה מראש.

עריכה: אני חושב שזה לא הפורום המתאים לזה >_< המנהלים יכולים בבקשה להעביר את זה למקום המתאים?

פורסם

תבדוק את הנגן עם אוזניות אחרות

אם אלה אכן האוזניות תנסה לממש את האחריות

פורסם
  • מחבר

בדקתי, האוזניות עושות את זה עם כל מה שניסיתי.

כמו שאמרתי אני לא ממש רוצה לממש את הביטוח כי אז אני אצטרך להיפרד מהן לתקופה מסויימת :-\

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

גם לי יש את האוזניות האלה וככה זה .בגלל שהם בתוך האוזן אתה שומע כל קליק .ולנגנים בעלי איכות נמוך יש רעשים בטעינת השיר לכן לפני שקונים את האוזניות האלה חשוב מאד שיהיה לך נגן איכותי

למשל בנגנים audio iriver ipod mapio creative לא יהיה את הרעשים האלה תבדוק.אני בכל מקרה בדקתי

פורסם

יש לי אותם עם ZVM וזה נכון ששומעים כל צוויץ אבל אין לי רעשי רקע

פורסם

אין דבר כזה שאין רעשי רקע .בהתחלה חשבתי אני שיש לי בעיה באוזניות אבל גם אחי קנה את אותם אוזניות ובדקנו תמיד יש רעשי רקע .בנגנים עם איכות גבוהה כמו שציינתי הרעשי הרקע הם מאד קטנים שתצתרך ממש ממש שקט מבחוץ ולא יספיק אפילו שזה אתום.רעשי הרקע בכל נגן מתחיל משמדליקים שיר .ובשביל לשמוע אותו צריך לעצור את השיר ובכל זאת הרעש הרקע נשאר אבל חלש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים