פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אחרי שקיבלתי את המארז החדש החלטתי שלא יתכן שבמארז עם פרונט שחור יהיה CD ROM לבן אז בתור התחלה צבעתי את הCD ROM ואת הDVD והפלופי בשחור מבריק אבל שחור חלק זה משעמם ואז עלה רעיון CD ROM עם לדים כחולים אבל לא סתם לדים אלא כאלו שפועלים בתור אורגן אורות במגוון צורות ומקצבים התוצאה לפניכם יצרתי קונקטור כך שכל עוד המגירה סגורה הלדים פועלים כשהיא נפתחת הם מפסיקים בעזרת לחצן ניתן לשנות את הקצב ואת הסדר שבו הלדים נדלקים למי ששואל את המעגל לא בניתי בעצמי ( זה המעגל שמגיע בתוך הקירור זיכרון של טרמלטק בתור קירור הוא חרא אבל הלדים עובדים יופי) הסידירום עובד אגב כמו פנתר עדיין למרות הכיסוח שהעברתי אותו וזה המארז מבחוץ קולר מאסטר פרטוריון 730 בקרוב נקרע גם לא את הצורה במודינג ;D סרטון ווידאו
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים מחבר רעיון מקורי. עם איזה צבע צבעת.? (יש'ך כלב מפחיד) פיטבול צעצוע מתנהג כמו פודל ועושה רעש של נמר צבעתי עם ספרי שחור של יעקובי כמובן ששייפתי הכל טוב טוב לפני צבעתי שתי שכבות אבל אני רוצה לעשות עוד שתיים ולכה
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים צביעת פסטיק בד"כ מצליחה ככה, לפחות לישיוף עם נייר מים גס מאוד- מגיע בספוגיותואח"כ צביעה בשכבה ראשונה, שניה, ושלישית בלי שיוףלכה לא תמיד תופסת
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים יצא יפה מאוד.לא הבנתי בדיוק איפה נמצא המעגל שמפעיל את זה ואיך חיברת מתח וחוטים, כי המגש נשלף.מה היה מפריע לצלם עוד כמה תמונות?
פורסם 2006 בספטמבר 1419 שנים מחבר יצא יפה מאוד.לא הבנתי בדיוק איפה נמצא המעגל שמפעיל את זה ואיך חיברת מתח וחוטים, כי המגש נשלף.מה היה מפריע לצלם עוד כמה תמונות? הבעיה היא שהמצלמה הגיעה אליי רק כשהכל כבר היה מוכן אני ינסה להסביר בכל זאת מה הולך שם לקחתי מעגל מודפס עם חמישה לדים עליו (זה מעגל שמגיע מוכן בקירור זיכרון של טרמלטק) פירקתי אותו וקיבלתי מעגל עם לדים בגודל של 8 על 100 מילימטר בערך. פירקתי את הסידי רום וגילפתי את כל מה שנמצא בין המגש לפנל שמתיישב עליו עד שהמעגל התאים לרווח שנוצא בינהם.סימנתי עם טוש וקדחתי חורים של 2 מילימטר. לקחתי חוטים דקים מאוד וחיברתי למעגל את החוטים הדבקתי מתחת למגש עם דבק חם.בסוף המגש בחלק האחורי נמצא קונקטור (רואים אותו בתמונה הראשונה) הקונקטור הזה מחובר כל עוד המגש סגור כשפותחים את המגש הקונקטור מתנתק וככה אין בעיה עם כל החוטים .אותו פרוייקט בדיוק יעבור בימים הקרובים הDVD שלי ואז אני מבטיח תמונות הרבה יותר מפורטות .
פורסם 2006 בספטמבר 1519 שנים והמעגל האלקטרוני המושאל מהזכרון מפעיל את האורות בצורה אקראית בתבניות משתנות? כלומר הקונקטור שהרכבת נותן רק מתח למעגל. אבל הרעיון לשים קונקטור כזה ממש טוב. באמת נחמד מאוד אבל לדעתי חבל על ההשקעה ב CDROM יכולת לקבל אותו אפקט עם פנל ריק, כלומר לחבר את הדיודות מאחורי אחד הפלסטיקים שלא בשימוש.
פורסם 2006 בספטמבר 1719 שנים זה לא היה רעיון כל כך טובכי זה פשוט מסנווראם המחשב נמצא על השולחן ולא על הרצפה זה ממש קשה להסתקל על המסך של המחשב זה מציקאבל מאוד חמוד (אם הסידירום עצמו ממשיך לתפקד בצורה רגילה ולא נהרס)אותי יותר מעניין המעגל של החיבור הלדיםאני גם רוצה לעשות מעגל כזה אבל אני חדש באלקטרוניקה ככה שאני לא מבין כל כך איך לחבר ומהואיזה חלקים לקנותגם ראיתי את השירשורים הקודמים של המעגל הזה ולא הבנתי נאדה
פורסם 2006 בספטמבר 1718 שנים מחבר יצב ממש יפה חבל שלא צילמת את זה בחושך זה היה יוצא יותר יפה. תודהסיימתי את הפרוייקט השני על הDVD אבל אין לי זמן להעלות את התמונות (יש המון) גם בחושך של שני הכוננים פועלים יחד וגם סירטון ווידאויצא פצצה וברגע שיהיה לי זמן אני יעלה הכל לפהבינתיים לילה טוב
פורסם 2006 בספטמבר 1818 שנים מחבר ייצא יפה מאוד אבל אחרי כמה זמן הלדים האלה משגעים את העיניים האמת שלאהמחשב נמצא על השולחן בערך חצי מטר הצידה ממני וממש לא שמים לב לזה רק אם אתה מתרכז בלהסתכל ימינה אתה תראה את זה בזווית של העין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.