עבור לתוכן

זהו הלך צורב...

Featured Replies

פורסם

כמה עצוב.. צרבתי דיסק ובאמצע הייתה לי הפסקת חשמל בבית ואחרי שחזר החשמל זהו הצורב לא עובד טוב.. הוא צורב אבל לא מצליח לסיים את הצריבות ואני מקבל הודעת ארור..

כנראה שהגיע הזמן לקנות חדש.

איזה צורב דיוידי הכי מומלץ לקנות היום?

אני חושב ללכת על LG H10 וראיתי שיש כמה סוגים שהיקר ביותר הוא LightScribe.. מה זה אומר.?

• תגובות 33
  • צפיות 2.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי באמת הכי משתלם לקנות זה H10

LightScribe- "ציור"/הדפסה על דיסקים מיוחדים המתאימים לכך, באמצעות צורב תומך

אבל זה לא משתלם, כי הצורב יותר יקר וגם הדיסקים יותר יקרים

פורסם
  • מחבר

כמה עולה דיסק כזה? בכלל לא ראיתי שהם נמכרים..

אז קיצור לוותר על האופציה הזאת? בלי האופציה הזאת הH10 עולה גג 200 שקל לא?

פורסם

תוותר!קח את הכי זול h10a הוא יעשה את העבודה!מקסימום תוכל לעדכן את הקושחה ולהפוך אותו לh10l

פורסם
  • מחבר

אוקיי נוותר באמת על הלייטסקרב הזה אבל חוץ מזה ראיתי שקיימים עוד הרבה דגמים שונים של H10 ואין לי מושג מה ההבדלים ביניהם:

H10A

H10AK

H10N

ובכל מקרה הH10 נחשב למתקדם ביותר ולקניה הטובה ביותר? אחרי הכול חבל בשביל איזה 50 שקל להתפשר על איכות

פורסם

מה ההבדלים ביניהם:

H10A

H10AK

H10N

AK זה סך הכל בצבע שחור.

את h10n יש לי (ואני מרוצה ממנו ,החסרונות:מרעיש ולא תומך בסריקות כמו כל LG) .הוא קצת יותר חדש.ההבדל הוא בצריבת dvd ram יותר מהירה ועוד כמה דברים קטנים .אני אישית ממליץ גם על pioneer 111 .סוס עבודה די שקט ואמין אך קצת יותר יקר.

פורסם
  • מחבר

כמה רעש יכול לעשות צורב? מאז מעולם ( וזה כמה שנים טובות ) כל צורב שהיה לי בחיים לא שמעתי רעש בצריבה עצמה.. מאוד מוזר.

בקשר לפיוניר זה 111D ? בעיקרון אין לי בעיה להשקיע כמה כסף שצריך העיקר שיהיה צורב טוב. עוד 50 שקל פחות 50 שקל לא כזה עקרוני

פורסם

עם עוד 40 ש"ח זה לא עקרוני בשבילך אז קנה את הפיוניר

פורסם
  • מחבר

סבבה .. הדגם הוא 111D או שיש דגמים אחרים ?

פורסם

DVR-111D

:)

פורסם
  • מחבר

מה זה DVD-RAM שזה לא תומך בו?

זה הדגם שנחשב הכי חדיש וטוב?

פורסם

הוא לא תומך ב-RAM

הכי חדיש

פורסם
  • מחבר

מה זה אז DVD-RAM ? ולא מומלץ דווקא צורב שכן יתמוך בזה?

פורסם

DVD-RAM הוא פורמט צריבה שלישי

כל דיסק עולה 30-50 ש"ח

חוץ מעורכי וידאו מקצועיים או אדמיניסטרטורים שאין להם טייפ גיבוי שרוצים לגבות בסיסי נתונים משתנים על בסיס יומי - אף אחד לא צורב על המדיה הזו.

סתם מיותר ויקר.

הצורב הזה צורב בצורה מושלמת את 2 הפורמטים העיקריים - פלוס ומינוס אר - וזה מה שחשוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים