עבור לתוכן

שאלה לגבי זיכרון וכרטיס מסך

Featured Replies

פורסם

שלום, הזמנתי מחשב חדש עם זכרונות DDR2 667 , באתר של הלוח אם אני רואה שנתנו לי לוח שאינו תומך, אלא עד 533

התקשרתי לחנות ואמרו לי שתדר הזכרונות נקבע ע"י תדר המעבד. יש לי DC805 - 2.6MHZ שעובד ב-533.

האם הזכרונות באמת יכולים לעבוד עד 533 או שאין קשר וזה רק בגלל לוח האם ?

דבר נוסף לגבי לוח האם, הוא של ASROCK וכתוב ב-SANDRA וגם באתר שיש לו ממשק AGI - שזה כמו pci-e x 4, האם זה משפיע חזק על הביצועים של הכרטיס מסך ?

בתודה מראש

פורסם

אכן התדר המקסימלי לזכרונות עם מעבד D805 הוא DDR2-533

פורסם

1) if the board says that it supports memory up to 533MHz that means that ur DDR667 will work on 533 save the money and get DDR533 unless ur planning in Ocing\

2) about the Asrock AGI, its supports almost all graphic cards, the fact that its PCI-e X4 wont make a difference in standard graphic cards, there will be a difference if ur using a high end graphic card, and in the WORST case its gonna be 0-12% perfomance drop, if ever

פורסם
  • מחבר

1) if the board says that it supports memory up to 533MHz that means that ur DDR667 will work on 533 save the money and get DDR533 unless ur planning in Ocing\

2) about the Asrock AGI, its supports almost all graphic cards, the fact that its PCI-e X4 wont make a difference in standard graphic cards, there will be a difference if ur using a high end graphic card, and in the WORST case its gonna be 0-12% perfomance drop, if ever

OK, ואם הלוח תומך, זה אפשרי עם 805 להפעיל את הזיכרון ב667 ?

פורסם

If the board supports DDR667, ull be able to run it DDR667 without a proplem

פורסם

לא נכון

עם D805 לא משנה על איזה לוח, הזכרון יעבוד על DDR2-533 בלבד

פורסם

לא נכון

עם D805 לא משנה על איזה לוח, הזכרון יעבוד על DDR2-533 בלבד

why is that?

פורסם

כי לפי מה שאני הבנתי מהירות הזיכרון לא יכולה לעבור את מהירות הFSB של המעבד (נכון?)

ומה הקטע לרשום פעם באנגלית פעם בעברית?

פורסם

The FSB of the CPU is 533 aka 133MHz

DRRII 667 runs at 333MHz

why cant it run at FSB:DRAM ratio of 5:2 ???

i know that 1:1 is the best divder for P4 but wont the system boot with such divider?even if perfomace with 1:1 is beter, boot wont be possible?

פורסם

קודם זה כולה לוח של asrock אז אני לא יודע אם בכלל אפשרות לשנות בו יחסים....

פורסם

Dont Understimate Asrock Motherboards

Besides he said that it wont work in ANY motherboad, my question is why? :

Since :

The FSB of the CPU is 533 aka 133MHz

DRRII 667 runs at 333MHz

why cant it run at FSB:DRAM ratio of 5:2 ???

i know that 1:1 is the best divder for P4 but wont the system boot with such divider?even if perfomace with 1:1 is beter, boot wont be possible?

פורסם

המחלק המקסימלי גם היום עם מעבדי אינטל הוא 1:2 (כש-2 לזיכרונות ו-1 למעבד)

בתדר FSB של 133MHz מקבלים תדר של 266MHz לזכרונות

שהוא בעברית DDR2-533

פורסם

המחלק המקסימלי גם היום עם מעבדי אינטל הוא 1:2 (כש-2 לזיכרונות ו-1 למעבד)

אם המחלק הגדול ביותר של מעבדי אינטל הוא 1:2 אזי איך מעבדי ה CORE עובדים עם זיכרון 800MHZ עם מחלק של 2:3 ????

מה הכוונה שלך במחלק המקסימלי??

פורסם

מקסימלי מבחינת הזכרון

כלומר 2:3 בהחלט יכול להתקיים כי הוא קטן מ-1:2

פורסם

אתה מתכוון שמכיוון ה FSB הוא 533 אזי 133*2 266MHZ זה הזכרון המקסימלי שאתה יכול לסים

לפי טענה זו מעבד CORE 2 לא יקבל זכרון מעל 1066 ללא OC של ה FSB???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים