פורסם 2002 באוקטובר 3022 שנים פניתי לאקוונט עם לינקים לשני הת'רדים המדוברים.אני מקווה שנקבל מהם תשובה.עריכה:הפעם, יותר מתמיד, אתם מחוייבים לשמור על שפה נקייה והתבטאות יפה.
פורסם 2002 באוקטובר 3122 שנים אני לא חושב שהבעיה היא אצל אקוואנט הפעם למה הייתה לי אותה הבעיה שהאינטרנט שלי התנתק זמן קצר אחרי החיבור,בדקתי את ה TaskManager וריתי שם כל מיני תוכנות שלא מוכרות לי רצות כגון CmeSys ו איזשהו Loader זה לא היה וירוס אבל עדיין זה ניתק לי את האינטרט,לבסוף גיליתי שזה בגלל איזשהי תוכנה שהיה בה Spyware ,פשוט תבדוק מה רץ אצליך,סגור את כל הדברים שאתה לא צריך ואז נסה את זה אם זה עדיין יתנתק הבעיה אכן באקווהנט.
פורסם 2002 באוקטובר 3122 שנים זו לא בעיה של Spyware, הבדיקה פשוטה, על ידי הורדה רב פעמית של קובץ הבדיקה מאתר wow.
פורסם 2002 באוקטובר 3122 שנים מחבר חברה אני לא מדבר פה על היתנתקות אני מדבר פה על זה שהאינרנט נהיה איטי אחרי 5 דקות בערך זוהי שאלתי
פורסם 2002 באוקטובר 3122 שנים הפתרון לכל בעיותך הוא מעבר לחברה אחרת !בארץ שלנו מה שאתה משלם אתה מקבל ! אתה משלם מעט מאד ומקבל ממש מעט
פורסם 2002 באוקטובר 3122 שנים הפתרון לכל בעיותך הוא מעבר לחברה אחרת !בארץ שלנו מה שאתה משלם אתה מקבל ! אתה משלם מעט מאד ומקבל ממש מעט
פורסם 2002 באוקטובר 3122 שנים <צונזר>עריכת המודר: אתה מוזמן לקרוא את הסטיקי בראש הפורום. האשמות חסרות בסיס אסורות כאן.nice-1.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.