פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים חברה אני מחובר בחבילה של 0.5 מגה של aquanet ואני מוריד גם מהארץ וגם מהעולם בקצב של בערך 60 kb לאחר כבערך 5 דקות שאני מוריד משהו כול ההורדות שלי ניפסקות בגלל כיאלו שהאינרנט חדל לעבוד וההורדות ניפסקות אז אני מתנתק ומתחבר שוב חברה זה פשוט עינוי בבקשה עיזרו לי אם זה יעזור יש לי win xp ומודם pci של dynamode HELP ME HELP :( ;D ;DME
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים מחבר מזה כשור אני מחובר והכול עובד טוב רק אחרי 5 דקות בערך זה ממש איתיאיפה אותו בנאדם שדיבר כל כך טוב על aquanet שידבר איתי
פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים אחרי בערך 5 דקות? זה במחשב שלך ב100 אחוז. עם כל הכבוד לתלונות על אקווה נט, אחרי 5 דקות הם לא 'סוגרים לך את השיבר'.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים אני כמעט בטוח שזה בעיה במחשב כמו שציינו מעליי...תבדוק את רמת המשאבים שלך במחשב אחרי ה"5 דקות הללו"...אבל אקוואנט גם לא משהו...אבל חבר שלי שיש לו גם באקוונט אמר לי שאצלו זה לא קורה...תבדוק את המחשב שלך.
פורסם 2002 באוקטובר 2823 שנים מחבר חברה התקשרתי לאקואנט ודיברתי איתם והם ישר המרו לי שזה המסנן של adsl זה יכול להיות ???
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים אסור להקפיץ ת'רדים. אני לא נועל את הנושא כי אתה משתמש חדש.יעזור אם תקרא את החוקים, בראש כל פורום.
פורסם 2002 באוקטובר 2923 שנים נכון, אבל לפעמים זה יוצר בעיות.נזכרתי במשהו, יכול להיות שיותר מידי טלפונים/מודמים מחוברים לקו.תנסה לנתק מודם 56K אם הוא מחובר ועוד כמה טלפונים ותבדוקכשאתה מנתק, תנסה להשתמש בכמה פילטרים שונים.
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים בדוק את החיבור מול אתר WOW והורד את קובץ הנסיון מספר פעמים לוודא תקינות החיבור.בזק גם יכולים לבדוק לך את הקו בשיחה טלפונית למוקד WOWלי יש תופעה דומה, אני מאבד מהירות אחרישהורדתי קצת יותר מ 10MB, בדוק אם זה קורה גם לך.
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים מכיוון שלשניכם בעיה דומה, אני מתחיל לחשוש שהבעיה אצל אקוונטנסו לא לשנות שום הגדרה במחשב ולהתחבר דרך ספק אחר (חשבון של חבר)
פורסם 2002 באוקטובר 3023 שנים בדקתי עם חשבון של חבר - כמובן אין בעיות. אגב- אקוואנט מחזיקים סעיף סודי הנועל אותך איתם לפחות 30 יום מרגע הניתוק- שערורויה שאין כמוה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.