עבור לתוכן

שוחרר הדמו של פיפא 07 !

Featured Replies

פורסם

יש איזה מקום במשחק שמשנים את איכות הגרפיקה, משום מה כולם מדברים פה על גרפיקה יפה ואני לא רואה משהו שיותר טוב מהפיפא של שנה שעברה אפילו... :nixweiss:

• תגובות 44
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יש את הדמו על שרתים אחרים למי שיודע?

פורסם
  • מחבר

מצטער, לא מכיר שרתים נוספים. חפשו באתרים הגדולים.

לגבי הדמו - המשחקיות שופרה מאד ואכן זה שונה מכל משחק פיפא קודם שיצא עד היום (ואני יודע שאומרים את זה כל שנה...).

יש "טלאי" (DemoExpander) שמאפשר לשלוט באפשרויות שונות שלא ניתנו לשינוי דרך הדמו עצמו (לשחק יותר זמן, רזולוציה, דרגות קושי וכו'...)

להורדה:

http://files.fifax.net/fifa07/demo/07DemoExpander.rar

גם לפריקים של PES - תנו צ'אנס.

תהנו!

:)

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

אני יודע שאני יכול לערוך אבל אני לא רוצה להרוס את התגובה שלי. ;D

הנה תגובה של משתמש (blond16) מפורום גיימר:

(ותתמודדו עם אי-הניקוד)

בקיצר ההתרשמות שלי מהמשחק זה:

שהוא יותר ריאסלטי מכול סידרות פיפא לדורותיו

ההדיפות של השוער יותר וירטואוזיות למשל הוא עומד עם הפנים אליך והכדור עובר מעליו או מהצד

אז הוא מזנק אחורה או שהוא במצב שהוא על הצד אז קולט מראש לאיפה הכדור ילך

או נגיד בעט כדור פגע בשחקן השוער הכדור חזר אליך והשוער זינק הוא ישר קם ומנסה לעצור אותך עוד פעם

מה שהיה בשוערים האחרים לדורותיו שהוא היה נישאר כמו איזה ליימך על הריצפה או עד שהוא היה קם כאילו יש לו כאב ביצים

וזה עוד ברמה קלה למרות שיש קטעים שאתה מולו ב 1 על 1 אז אפשר לעבור אותו בקלות בלי תרגיל מסוים פשוט לרוץ לעבר השער כאילו אין שוער

אבל ברוב המקרים הוא יוצא אליך

או נגיד בהגנה שיש הגבהה לתוך הרחבה יותר קשה לעצור את היריב כי לפני ההגבה עצמה אתה צריך למקם את שחקני ההגנה טוב ברחבה

משחקי הגובהה יותר טוב מאי פעם יש דחיפות מקומים שעוד הכדור באוויר לקפוץ לפני השחקן היריב

יותר קשה להבקיע שערים אם לא תמצא את עצמך במצב טוב לשער או לא תבעט במהירות הנכונה של אותו מיקום שאתה נמצא בו בזמן הבעיטה רוב הסיכוים שהכדור שלך יעוף לטיזינאבי או מחוץ למסגרת

מבחינת עידוד שיפור אדיר לפי טעמי כי הקהל צועק ומעודד בדיוק במקומות שצריך יותר קרוב לשער בעיטות יותר טובות הישתלטות על המגרש יוצר חוויה יותר ריאליסטית מבחינת המגרש עצמו אי אפשר לתת תגובה לזה כי זה על רזולוציה מאוד נמוכה זה ניראה כאילו הדביקו אותו עם מסקנטייפ במלא אני בטוח שתיראו שיפור אדיר

מבחינת ביצועים של השחקנים אפשר לשים לב ששחקן שאין לו יותר מדי יכולות הוא לא יכול לבצע דברים מסוימים שאחרים כן יכולים שחקני הגנה עושים תעבודה של ההגנה אם תנסה להבקיע עם שחקן הגנה רוב הסיכוי שהוא לא ידע את העבודה שהוא צריך לעשות מעבר למחצית המגרש והוא יאבד תכדור כבר בהתחלה

במצבי הבעיטה יש כול מיני סיגנונות לבעוט אם זה בנגיעה יש גם מצב שאתה לוחץ עליו עם w ויש לך יותר אופציות לכוון לשחקן שאתה רוצה

בקיצר שיפור רציני לקחו את המנוע של פיפא 2006 ושינו אותו לגמרי זה לא אותו משחק משנים קודמות

פורסם

שיחקתי בפיפא ואחרי זה בpes פשוט עולם אחר...הpes עולה על הפיפא ב20 רמות....עולם אחר אין הגדרה אחרת..

פורסם

הגרפיקה ממש טובה? עברה שינוי רציני וקיצוני?

פורסם

עוד רשמים,

האווירה של המשחק ממש סבבה, תגובות הקהל, השדר ביחס ל-PES וביחס לג'ון מוטסון המציק שהיה פעם מלאההתלהבות, למרות שחסר סאונד מהמגרש עצמו רק מסירות ארוכות ובעיטות נשמעות לפעמים.

חסרה כניסה של קשרים לתוך הרחבה, כשמגביהים כדור תמיד יהיה שם החלוץ ועוד אולי שחקני הכנף, הקשרים המרכזיים לא נכנסים לרחבה.

המסירות מדוייקות מידי כמו שכבר כתבתי פה.

הקטע הפיזי, על הכדור דיברנו כבר שהוא מרגיש חסר מסה, אז גם השחקנים קצת בעייתיים, התנגשות בין שחקנים לא גורמת לנפילות כנראה לא רוצים לפגוע בשחקנים כמו ההתנגשויות ב-NFS שלא גורמות נזק לאוטו כדי לא לפגוע בשם האוטו ;)

אפשר לתקן לחיצות, זאת אומרת אם לחצם על הגבהה, התחרטתם והשחקן עדיין לא הגביה, אפשר ללחוץ על מסירה/בעיטה או לבטל.

מה שנכתב לגבי השוערים הוא נכון, השוערים באמת מתפקדים פה הרבה יותר טוב, גם הרבה יותר טוב לעומת PES.

אם רק היה אפשר לתת את המשחק ככה לקונאמי שיהפכו אותו ליותר ריאליסטי.

סה"כ שיפור אבל עדיין מרגיש משחק קל מידי.

פורסם

ואי תודה רבה !!!

@@@ אבל יש לי שאלה... איפה אני מוריד את המחשב ?, נרשמתי והכל ואז הורדתי את EA DOWNLOADER אבל יש שם TRAILERS של

משחקים יענו לראות ואין שם להוריד את הDEMO .... @@@

פורסם

אני מוריד

אני מקווה שזה יהיה יפה

פורסם

שום פיפ"א לעולם לא יהיה ברמה של ה PES.

מחכה כבר ל6 :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אולי.

אבל השנה הם התקדמו מאד משמעותית לדעתי.

פורסם

שיחקתי עכשיו בדמו של פיפא וזה פשוט לא זה. ה-PES לא רואה אותו ממטר.

המשחקיות של פיפא נראית כזאת מלאכותית ולא זורמת פשוט לא כיף לשחק בו.

התנועות של השחקנים לא נראות טבעיות בעליל והכדור נראה כאילו זה כדור בגודל 10 ולא 5.

כל כידרור של שחקן נראה כאילו הכדור נעצר ואז שוב ממשיך בתנועה.

במילה אחת:אכזבה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים