עבור לתוכן

שוחרר הדמו של פיפא 07 !

Featured Replies

פורסם

הדמו של פיפא 07 למחשב האישי שוחרר היום, בסביבות השעה חצות וחצי עפ"י שעון ישראל.

כדי להוריד את קובץ הדמו אשר שוקל 657 MB תכנסו לקישור הבא ומשם תורידו:

http://downloader.ea.com

מי שלא רשום יכול להירשם בפשטות ובחינם דרך הקישור הבא:

https://account.ea.com/commerce/acct-create.jsp?locale=en_US&site=eaco&sls=2&xcountry=US&skin=commerce&surl=https%3A%2F%2Faccount.ea.com%2Fcommerce%2Fmain.jsp%3Flocale%3Den_US%26site%3Deaco%26sls%3D2%26skin%3Dcommerce

הקבוצות בדמו: מנצ'סטר יונייטד, ברצלונה, ליון, מילאן, ורדר ברמן וצ'אבס.

האצטדיון בדמו הוא אצטדיון האמירויות החדש של ארסנל.

תהנו.

• תגובות 44
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תודה, מוריד.

פורסם

מישהו כבר שיחק??

פורסם

מציק העניין הזה של ה-EA Downloader, שונא להתקין שטויות במחשב.

לא יכלו לשים לינק נורמלי וזהו?

בכל מקרה מתקין עכשיו, נראה אם מאכזב כרגיל.

פורסם

למרות התוכנה ההורדה די מהירה...בחצי שעה ירד לי 400 מגה...סביר בהחלט....

פורסם

טוב אחרי 20 דקות של משחק אני יכול להגיד בינתיים את זה...

הגרפיקה הרבה הרבה יותר טובה משנים קודמות ממש עברה שינוי רציני.....

אבל הבעיה הגדולה היא המהירות משחק ממש איטי אין את תחושת הכיף כמו בpes שחקנים לא ממש מציאותיים כמו בpes אך למרות זאת יש שיפור גדול משנים קודמות....

ככה שיש אלטרנטיבה טובה מאוד לpes5 אבל הpes6 בדרך ואי אפשר לדעת...

אז לסיכום גרפיקה טובה מאוד, משחקיות לא רעה אבל לא ברמה של הpes

פורסם

נראה טוב, אבל אין לי ממש כוח להוריד את הדמו, אני פשוט אחכה למלא..

פורסם

לא זוכר איך היה ב-06 אבל יש פה כמה דברים נחמדים.

מד עוצמה במסירות של השוער עם היד, זה מעולה וככה אמור להיות בכל משחק כדורגל, ב-PES זה זבל של דבר עד שהשוער מוציא כדור ואתה לא תמיד יודע אם הוא יוציא קרוב או רחוק.

השליטה עם הידית האנלוגית הימנית נחמדה (היה גם ב-06), זה מתחבר לתנועה של השחקן יפה. זה היה נחמד אם היה ב-PES.

תרגילים נחמדים.

המשחק דווקא די מהיר, למרות שיש אצלי לפחות קפיצות ב-FPS.

אבל עדיין לא מרגיש מציאותי, הכדור מרגיש כאילו חסר מסה לחלוטין, המסירות כמעט תמיד מגיעות לשחקן, לא חשוב אם אתה מוסר תוך כדי סיבוב לשחקן שנמצא מאחריך. התחושה בכללי של תחושה של משחק FIFA רגיל בזה אין שינוי. הם דיברו על REBUILD של המנוע ועוד חרטה, אבל שום דבר מזה לא באמת נראה.

בקיצור נחכה ל-PES, לא ששם אני מצפה לשינויים גדולים.

פורסם

אני בכלל לא התלהבתי מ06, לפי דעתי הוא לא זכה אצלי למשחק טוב - אני מקווה שיהיה שיפור גדול ב07...

נחכה למלא ואני אתן ביקורת עליו..

פורסם

לא זוכר איך היה ב-06 אבל יש פה כמה דברים נחמדים.

מד עוצמה במסירות של השוער עם היד, זה מעולה וככה אמור להיות בכל משחק כדורגל, ב-PES זה זבל של דבר עד שהשוער מוציא כדור ואתה לא תמיד יודע אם הוא יוציא קרוב או רחוק.

השליטה עם הידית האנלוגית הימנית נחמדה (היה גם ב-06), זה מתחבר לתנועה של השחקן יפה. זה היה נחמד אם היה ב-PES.

תרגילים נחמדים.

המשחק דווקא די מהיר, למרות שיש אצלי לפחות קפיצות ב-FPS.

אבל עדיין לא מרגיש מציאותי, הכדור מרגיש כאילו חסר מסה לחלוטין, המסירות כמעט תמיד מגיעות לשחקן, לא חשוב אם אתה מוסר תוך כדי סיבוב לשחקן שנמצא מאחריך. התחושה בכללי של תחושה של משחק FIFA רגיל בזה אין שינוי. הם דיברו על REBUILD של המנוע ועוד חרטה, אבל שום דבר מזה לא באמת נראה.

בקיצור נחכה ל-PES, לא ששם אני מצפה לשינויים גדולים.

אבל עדיין לא מרגיש מציאותי, הכדור מרגיש כאילו חסר מסה לחלוטין, המסירות כמעט תמיד מגיעות לשחקן, לא חשוב אם אתה מוסר תוך כדי סיבוב לשחקן שנמצא מאחריך. התחושה בכללי של תחושה של משחק FIFA רגיל בזה אין שינוי.

בדיוק!! הכדור חסר מסה כאילו שחקנים בועטים בנוצה ולא בכדור.....אין תנועה אנושית ממש לשחקנים....גרפיקה טובה...רובוטי מידי..

נקווה שהמלא יהיה יותר טוב..

פורסם

לגבי הגרפיקה, הגרפיקה בכללי יפה אבל אני באמת לא מבין למה השחקנים נראים כמו בובות מכוערות.

פורסם

רק אצלי יש ירידות FPS מטורפות שמתמקדים בשחקן או שיש הילוך חוזר?

פורסם

רק אצלי יש ירידות FPS מטורפות שמתמקדים בשחקן או שיש הילוך חוזר?

גם אצלי המשחק נתקע כזה בהילוכים חוזרים/לפני המשחק...אין קשר לדעתי לכרטיס מסך...נראה כמו באג דפוק..

פורסם

סבבה... תודה.

פורסם

יש קישור ישיר להורדה של הדמו?

התוכנ השל EA לא עובדת על WIN2K

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים