פורסם 2002 באוקטובר 2623 שנים בדף - INSTALL.PHP צריך למלות כל מיני פרטים.בין השאר צריך למלות גם:Database Server Hostname / DSNYour Database NameDatabase UsernameDatabase Passwordואין לי מושג מה צריך למלות שם.הפורומים הועלו לשרת של LYCOS.FRמישהו יודע מה בדיוק אני צריך למלות שם?ד"א, לא נראה לי שזה קשור לנושא של הפורום אבל לא מצאתי נושא יותר מתאים ואני יודע שפה אולי יכולים לעזור לי.
פורסם 2002 באוקטובר 2723 שנים אני יסביר לך במה לגעת ובמה לא!בשפת ברירת מחדלזה או עיברית או אנגלית!הסוג של בסיס נתונים זה יהיה לרוב 4בסוג ההתקנה יש לכם אופציה לשדרג אבל כאן זה התקנה.שרת בסיס נתונים לרוב זה יהיה localhostבשם בסיס הנתונים שם כבר זה יכול ליהות שונהכאן זה בשרת רגיל שאתם פתחתם את המסד תמלאו לפי מה שפתחתם בליקוס זה יהיה ככהyourname_uk_dbאת ה- yourname אתם משנים לשם של האף טי פי שקבעתם לו עכשיו בשם מיששתמש זה יהיה yourname פשוט נכון? ובסיסמא של הבסיס נתונים זה מה שקבעתם. או Lycos את הסיסמא של האף טי פי!בקידומת עבור מסד נתונים לא לגעת!כתובת הדואר אלקטרוני הפרטית שלכם!שם דומין לא לגעתו . זה מתאים את עצמו.פורט שרת לרוב זה יהיה 80.נתיב הפורום לא לגעת זה מתאים את עצמו.שם המשתמש והסיסמאכאן תקבעו את השם המישתמש והסיסמא לאדמין של הפורום שאתם בונים.חשוב מאוד לזכור את זה !
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.