פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זכרונות שלא מסוגלים לעבוד ב-1.8Vאלה בד"כ זכרונות שהמתח הרגיל שלהם הוא 2.1V ומעלה
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אני קניתי GSKILL ו DS3והיו בעיות תאימות.הרבה דיווחו על בעיות עם הזיכרונות האלו (מכל מני דגמים) אחרים אומרים שאפשר לפתור אותםבכל מקרה זה לא ש GSKILL לא יעבוד כי לי החליפו לדגם אחר שלהם וזה אמור לעבוד(מחר אני רק אדע) אבל אני ההיתי הולך על בטוח ולא קונה אותם רק כדי לחסוך לעצמך כאב ראש פוטנציאלי
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים יש לי שאלה באותו נושא.אם יש לי זכרונות שעובדים רק ב-2.1V וגם זכרונות רגילים שעובדים ב-1.8V, האם אני יכול לעשות boot עם הזכרונות הרגילים, לשנות את המתחים, להחליף זכרונות ולעבוד עם הזכרונות החזקים יותר?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים יש לי שאלה באותו נושא.אם יש לי זכרונות שעובדים רק ב-2.1V וגם זכרונות רגילים שעובדים ב-1.8V, האם אני יכול לעשות boot עם הזכרונות הרגילים, לשנות את המתחים, להחליף זכרונות ולעבוד עם הזכרונות החזקים יותר?בהחלטוזה מה שעושים בחנויות
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים שתי שאלות נוספות:1. העלאת המתח בזמן השימוש בזכרון הפשוט, האם היא יכולה לפגוע בזכרון הפשוט? אנחנו נותנים לו 2.1V בעוד שהוא אמור לעבוד ב-1.8V...2. האם פתרון כזה בעצם מבטיח שכל זכרון יעבוד עם הלוחות האלה? או שעדיין קיים חשש של זכרון לא תואם? אילו עוד סיבות יכולות להיות לאי תאימות ללוח?תודה,ג'ו.
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים 1. כן אם הזיכרון לא מתוכנן לעמוד במתח כזה2. קיים חשש שזיכרון (בעיקר זכרון חזק) לא יעבוד במתח 1.8V בגלל שהמתח נמוך מדי בשבילו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.