פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש וברצוני להחליף בהזדמנות זו גם את העכבר המקלדת והפד. אני חשבתי על: עכבר: G5 (כדאי לקנות OEM?) מקלדת G15 ( אני לא יודע אם היא באמת טובה אבל היא מגניבה ברמות, וכפתורי המקרו נראים לי שימושיים למשחקים(אותו כנ"ל עם ה OEM)) פד: פתוח להמלצות, אין לי בעיה של מקום ( אז כל גודל זה בסדר) ועדיף משהו יפה אם אפשר מחנויות באזור המרכז. תודה מראש
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים גם אני נדלקתי על G seriesאני הייתי מעדיף לחסוך כמה שקלים ומוותר על התצוגה שיש ב15ומעדיף את ה11(רק שלא ראיתי אותו בשום מקום חוץ מבאתר) :http://hwzone.co.il/news/1149196728/52196/
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים לא יודע לגבי המקלדת, אבל העכבר עם היחס עלות ביצועים הכי טוב למשחקים כרגע הוא ה-Genius Ergo 525
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים Logitech MX510/MX518Microsoft Internet Explorer 3.0 (שמוציאים מחדש)עכברי לייזר סאקס.בקשר למקלדת, הLogitech Media נוחה מאוד ואין צורך בשום "שיפצורים" למיניהם כמו שיש לG15.בקשר לפאד, qck+ או everglide titan אם אתה מעוניין בפאד מבד, steelpad 4s, func archtype או x-ray thunder 9 אם אתה מעוניין בפאד מחומר קשיח.לי אישית יש MX510, Logitech Media, לא מתכוון לשדרג או להחליף אלא אם-כן משהו יתקלקל. פאד זה עניין של העדפה אישית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.