עבור לתוכן

תופעה קבועה במסכי LCD?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

זה עוד כלום לעומת הבלוקיזציה. אני לא מאמין שאנשים לא מבחינים בזה. אני רואה עכשיו סימפסונס וזה כל הזמן מפריע. זה משגע אותי! פשוט מפתיע שזה לא משהו ידוע שאנשים מדברים עליו כי זה מאוד מאוד בולט.

פורסם

עוד דבר שמעכשיו צריך לבדוק בחנות בזמן קניית המסך...

פורסם
  • מחבר

עוד דבר שמעכשיו צריך לבדוק בחנות בזמן קניית המסך...

כן, אבל לא קצת מוזר שזו לא תופעה ידועה? כי זמן תגובה למשל זה משהו שאנשים מודעים לו והחברות מנסות לשפר - ואף פעם לא שמעתי על הבלוקיזציה למרות שכן ראיתי את זה בהרבה מסכים אחרים.

אני גם לא ממש מבין את הקטע עם הזמן תגובה. בסרטים ומשחקים הוא מצויין אבל כשאני בחלונות - מזיז טקסט למשל, או חלונות - אז הוא נורא ואיום, ממש כמו ה-8MS שהיה לי פעם, ועוד של MAG. האם זה קשור ל-G2G בניגוד ל-WHITE TO BLACK? כלומר, ייתכן שאם אני מזיז טקסט שחור על רקע לבן אז זה נראה רע אבל בגוונים של סרט זה בסדר?

פורסם

כן, הייתי מחליף ללא ספק! מסתבר שטכנולוגיית ה-LCD עדיין לא בשלה לתת איכות לצרכן המצוי, אלא במחירים מטורפים. אין לי בעיה עם CRT (למרות שאני מאוהב בחדות המדהימה של ה-LCD).

למה, אתה מוכר? :)

לא, אבל אם תחפש CRT אני ממליץ שתבדוק את אלו של פיליפס - אני מכיר את ה-107T והוא מצויין.

לגבי הבשלות של LCD, ייתכן שאתה צריך לחכות ל-SED שנראית טכנולוגיה מדהימה (הנושא הוזכר כאן בפורום לאחרונה) ומשלבת את היתרונות של LCD ו-CRT.

לגבי השאלות הספציפיות שלך, אולי היה כדאי לנסות לבקש מ"המקצוענים" ממש כאן לחוות דעתם. גם אני לא מבין מדוע הנושא לא מוכר כמו שאר הבעיות הייחודיות ל-LCD.

פורסם

זה למה בביקורות LCD רציניות הם מראים לך מפה של אזורי הבהירות על ה LCD

אין מה לעשות התאורה מגיעה ממקור אחד או שניים על המסך וזה לא יכול לכסות את כל המסך בצורה אחידה

יש איזה מסך של NEC שאין לו את התופעה הזאת בגלל שהתאורה שלו זה המון לדים קטנים שמפוזרים מאחורי כל המסך ונותנים תאורה אחידה כמעט לחלוטין אבל המסך יותר עבה בגלל זה וכמובן הרבה יותר יקר

אני זוכר שהייתה כתבה ב TOMS על המסך ההוא ואני אנסה למצוא אותה ולתת לינק

עריכה: מצאתי דווקא דיי בקלות

http://www.tomshardware.com/2005/10/28/a_revolution/

אם אתם מעוניינים בתענוג הוא שלכם תמורת סכום פעוט של 6700$ (בחו"ל)

פורסם

הSED נראה ממש נחמד... והם אמורים לצאת לשוק בקרוב ;D

פורסם
  • מחבר

הSED נראה ממש נחמד... והם אמורים לצאת לשוק בקרוב ;D

כן, תכין 10,000 ומעלה ותוכל גם אתה להנות מהם :)

(האמת, סתם ניחוש, ייתכן מאוד שהם אפילו יעלו 5,000) :lol:

קיצר, דיברתי עם היבואן, הם אמרו שאין מה לעשות וזה הדגם הכי מתקדם שלהם אבל הם מוכנים למכור לי F900P משומש במחיר נמוך. האמת, המחיר באמת נמוך מאוד. הבעיה היחידה שלי עם CRT (לא אכפת לי הגודל שלו) זה החדות, אבל לפי מה שהבנתי, ותקנו אותי אם אני טועה - לדגם הזה יש פיקסלים שהם מרובעים ולכן החדות היא קרובה מאוד ל-LCD. יש מצב?

פורסם
The first monitors of this type might be released by Toshiba in 2007. Canon speaks of computer monitors end of 2006, early 2007. Their price? In principle the same than LCD and plasmas for the same diagonal.

אולי לא יהיו כ"כ יקרים ;)

פורסם
  • מחבר

אולי לא יהיו כ"כ יקרים ;)

In principle

אני מאוד מאוד בספק אם תוכל לקנות מסך SED עם אותם נתונים כמו LCD באותו מחיר של היום. מצטער אבל אני לא רואה על המסף מסכי 19" של טכנולוגיה כל כך מדהימה במחירים הכל כך זולים של ה-LCD היום.

פורסם

וואו עכשיו אני לא יכול לחכות לSED הזה

זה נראה כזה יפה

פורסם

In principle

אני מאוד מאוד בספק אם תוכל לקנות מסך SED עם אותם נתונים כמו LCD באותו מחיר של היום. מצטער אבל אני לא רואה על המסף מסכי 19" של טכנולוגיה כל כך מדהימה במחירים הכל כך זולים של ה-LCD היום.

שמע אולי לא בחודשים הקרובים אבל בעוד חצי שנה - שנה אם הטכנולוגיה תתפוס טוב אין סיבה שהם לא יהיו במחירים סבירים...

גם מסכי הLCD היו מ-א-ו-ד יקרים בהתחלה...

פורסם
  • מחבר

שמע אולי לא בחודשים הקרובים אבל בעוד חצי שנה - שנה אם הטכנולוגיה תתפוס טוב אין סיבה שהם לא יהיו במחירים סבירים...

גם מסכי הLCD היו מ-א-ו-ד יקרים בהתחלה...

בדיוק הסיבה שאני לא צופה שזה יהיה שונה עבור ה-SED... ושנה נשמע אולי זמן סביר, אבל זה המון זמן בקצב שטכנולוגיות מתפתחות היום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים