עבור לתוכן

תופעה קבועה במסכי LCD?

Featured Replies

פורסם

בכל מסכי ה-LCD שהיו לי - החלק התחתון של המסך יותר בהיר מהעליון.

אם תפתחו PAINT או משהו בסגנון ותציירו עיגול בצבע מסויים בחלק העליון, ועיגול באותו צבע בחלק התחתון תוכלו בבירור לראות הבדל קל בצבעים.

זו תופעה מוכרת? קצת מרגיז, האמת.

פורסם

אף פעם לא נתקלתי בזה

פורסם

יש לי שלושה מסכי LCD בבית, בגילאים שונים ולא נתקלתי בבעיה :nixweiss:

פורסם

לי יש 4, וגם לא נתקלתי במה שאתה אומר

פורסם

בחלק ממסכי הLCD התאורה האחורית באה רק מלמעלה.

פורסם

לך תדע אם זה לא שוב הכרטיס מסך המעפן הזה

פורסם
  • מחבר

נו, עוד פעם נדפקתי עם חרא מסך? אני מת להחליף אותו אבל אני לא יודע מה להגיד להם - הם רק יגידו לי שככה המסך ובאסה לי. 2000 ש"ח על מסך שנחשב מאוד מומלץ - וכל כך הרבה בעיות?! :(

ויכול להיות שאתם לא שמים לב לזה. זה מאוד קלוש אבל אם תעשו את הניסוי שהצאתי אני בטוח שחלק מהמסכים שלכם, לפחות, יציגו את הבעיה הזו.

פורסם

נו, עוד פעם נדפקתי עם חרא מסך? אני מת להחליף אותו אבל אני לא יודע מה להגיד להם - הם רק יגידו לי שככה המסך ובאסה לי. 2000 ש"ח על מסך שנחשב מאוד מומלץ - וכל כך הרבה בעיות?! :(

ויכול להיות שאתם לא שמים לב לזה. זה מאוד קלוש אבל אם תעשו את הניסוי שהצאתי אני בטוח שחלק מהמסכים שלכם, לפחות, יציגו את הבעיה הזו.

למה "עוד פעם"? ביחוד שאתה אומר שזה מופיע בכל מסך שבדקת. מה קורה עם הבלוקיזציה, אגב?

אם אתה משווה אותו למסך אחר, אתה עדיין משוכנע שזה "חרא מסך"? כי עד לא מוזמן כתבת שחוץ מאותה בעיית בלוקיזציה, מדובר באחלה מסך.

עריכה: רק עכשיו ראיתי את העדכון שלך לגבי הבלוקיזציה. כשאתה אומר שלקחת אותו למעבדה, אתה מתכוון למעבדה מקצועית או לזו של החנות בה קנית? אני חושב שדרושה ממש בדיקה השוואתית של המסך שלך על מחשב אחר עם כ"מ טוב יותר ולעומתו של מסך אחר עם אותו מחשב וגם של מסך אחר מדגם זהה כדי לדעת פעם אחת ולתמיד אם הבעייה היא בדגם, במסך הספציפי, במחשב שלך או בעייה כללית של מסכי KCD שאחרים פחות רגישים אליה ממך (ובניגוד לכמה שהגיבו לשאלות שלך בעבר, אני חושב שהסיכוי שהבעייה היא ברגישות מיוחדת שלך ואינה באחד המרכיבים "הפיזיים" הוא נמוך למדי).

פורסם
  • מחבר

תראו... לגבי הבלוקיזציה זה ממש מוזר. הם הראו לי עוד שני מסכים... וככל שלמסך היה זמן תגובה גבוה יותר ככה הבעיה הספציפית הזו הייתה פחות מורגשת. הם אמרו שזה קשור איכשהו למטריצה ולרענון שלה ואמרו שככל שזמן התגובה גבוה יותר ככה זה בולט יותר.

פשוט נראה לי מוזר שאף אחד אחר לא מבחין בזה. במעבדה למשל - הם הבחינו בזה אבל רק אחרי שהסברתי להם בדיוק מה לחפש והם התרכזו בזה. כלומר - הם לא היו מבחינים בזה אחרת. וזה דווקא מאוד בולט. והאמת - בייחוד במסך הספציפי הזה. כלומר היו לי אחרים והייתה את אותה בעיה אבל לא כל כך בולטת. שזה די מחורבן כי מצד אחד הביצועים שלו יותר טובים ומצד שני הבעיה הזו. :(

לגבי הבדלי הצבעים - רק עכשיו הבחנתי בזה. זה היה גם במסכים אחרים. אני גם בטוח שאם חלקכם תנסו את התרגיל שהצעתי אתם תגלו את זה גם. כי על פניו זה לא בולט אבל אם רואים שני בלוקים גדולים של צבע אחד למעלה ואחד למטה - שמים לב להבדל. :(

אמרו לי לדבר עם החנות שקניתי ושהם ידברו אם הסוכן ואז אולי יש סיכוי להחליף לי אפילו שעברו יותר מ-14 יום. יש מצב?

פורסם

תשמע, באותו סכום אתה יכול להשיג CRT מאיכות מעולה. היית מחליף?

פורסם

בכל מסכי ה-LCD שהיו לי - החלק התחתון של המסך יותר בהיר מהעליון.

אם תפתחו PAINT או משהו בסגנון ותציירו עיגול בצבע מסויים בחלק העליון, ועיגול באותו צבע בחלק התחתון תוכלו בבירור לראות הבדל קל בצבעים.

זו תופעה מוכרת? קצת מרגיז, האמת.

:o :o :o :o :o :o :o :o :o

לא ידעתי, לא שמעתי

ניסיתי

ראיתי!

אף פעם לא שמתי לב לזה!!!

הבדל עצום (יחסית כמובן) בצבעים!

יש לי 710T טוב ואמין כבר שנה שאני מורצה ממנו (כרטיס מסך אם זה רלוונטי X800XL 256MB)

עכשיו אני לא יצא מזה שיש הבדל בצבעים בחלקים שונים של המסך..............

פורסם

גם בSAMSUNG 931BF שלי זה ככה - אני בכל מיקרה מחליף לLG1970.

פורסם

לי יש כרגע SAMSUNG 730B

ואני לא מבחין בזה

פורסם
  • מחבר

תשמע, באותו סכום אתה יכול להשיג CRT מאיכות מעולה. היית מחליף?

כן, הייתי מחליף ללא ספק! מסתבר שטכנולוגיית ה-LCD עדיין לא בשלה לתת איכות לצרכן המצוי, אלא במחירים מטורפים. אין לי בעיה עם CRT (למרות שאני מאוהב בחדות המדהימה של ה-LCD).

למה, אתה מוכר? :)

:o :o :o :o :o :o :o :o :o

לא ידעתי, לא שמעתי

ניסיתי

ראיתי!

אף פעם לא שמתי לב לזה!!!

הבדל עצום (יחסית כמובן) בצבעים!

יש לי 710T טוב ואמין כבר שנה שאני מורצה ממנו (כרטיס מסך אם זה רלוונטי X800XL 256MB)

עכשיו אני לא יצא מזה שיש הבדל בצבעים בחלקים שונים של המסך..............

מצטער :-\

פורסם

חח חבל שאמרתה את זה אחי, זה מזה מעצבן לגלות את זה, זה כמו לגלות פיקסל מת, לפני שראיתה אותו לא היה בעיה ואחרי שראיתה את זה אתה כל הזמן רואה את זה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים