פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים כנראה שאני כן פאנבוי של נוקיה, אבל אין בזה לדעתי שום דבר רע.מכשירים של מוטורולה מכוערים, עיצוב לא נוח לרוב, ו.. הם מוטורולה! זה נותן לך הרגשה מבאסת.אני בטוח שאני לא יחיד כזה.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זה לא עושה אותך פחות טיפש...אתה חושב לפי סטיגמות שהיו למוטורולה לפני שהם עברו לP2K שמשום מה נשארו אצלינו בארץ גם אחרי
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זה לא עושה אותי טיפש כי זאת דעתי, ולא רק.אין לי סטיגמות, פשוט אני לא רואה שמוטורולה השתפרו.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים האמת האיכות של המכשירים של מוטורלה אכן לא השתפרה בכזאת צורה מהמכשירים הקודמים שלהם, ביחס סוני-אריקסון שעשו באמת מהפך וגם נוקיה שנשארה כל השנים האלה עם הפלאפונים בין המובילים והראשוניים. דווקא יצא לי להתעסק עם הE1000 והפלאפון הזה לא כזה רע, הוא בהחלט נחמד ודי גדול הייתי אומר, אבל לא ממש רכשתי מכשירים של מוטורלה, חוץ מההתנסות שלי עם המירסים, תמיד הלכתי עם הנוקיה, סוני אריקסון או סמסונג. אבל אני בטוח שהקולקציה החדשה שלהם לא כזאת גרועה..
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים לא השתפרה? O_oאני מניח שאף פעם לא עבדת עם מכשיר מוטורולה מלפני תקופת הP2K?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים החלק העיקרי בתגובה שלי היה התקדמות של מוטורלה ביחס לסוני אריקסון ונוקיה.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר בכל מקרה חבל שהדיון הזה הפך שוב לMotorola VS Nokia וכאלה..ממממ אני חושב שהייתה פה שאלה איזה צבע המכשיר... אז הוא כמובן אפור ( חחחח משהו רמז ורוד? :-X )ומי שאמר מכשיר מיושן בלה בלה בלה... אוקיתמיד יהיו מכשירים טובים יותר, חוץ מההרחבת זיכרון (מה גם שזה לא הכי מפריע לי כרגע) יש בו הכל.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים כמו שאמרתי, העיקר שאתה מרוצה.איך ה GPS עובד בדיוק? זה איזשהו שירות שמחוייב בתשלום או פונקציה מובנית בפלאפון שאפשר להשתמש בה ללא הגבלה?איך זה נראה בדיוק? אתה רואה את המפה ואת המקום בו אתה נמצא?נשמע מעניין מאוד!לא זוכר אם אמרתי, תתחדש.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים בכל מקרה חבל שהדיון הזה הפך שוב לMotorola VS Nokia וכאלה.. ממממ אני חושב שהייתה פה שאלה איזה צבע המכשיר... אז הוא כמובן אפור ( חחחח משהו רמז ורוד? :-X ) ומי שאמר מכשיר מיושן בלה בלה בלה... אוקי תמיד יהיו מכשירים טובים יותר, חוץ מההרחבת זיכרון (מה גם שזה לא הכי מפריע לי כרגע) יש בו הכל. טוב לך? אתה מרוצה? יופי, אל תקשיב לאף אחד. תתחדש ניר..
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים כמו שאמרתי, העיקר שאתה מרוצה.איך ה GPS עובד בדיוק? זה איזשהו שירות שמחוייב בתשלום או פונקציה מובנית בפלאפון שאפשר להשתמש בה ללא הגבלה?איך זה נראה בדיוק? אתה רואה את המפה ואת המקום בו אתה נמצא?נשמע מעניין מאוד!לא זוכר אם אמרתי, תתחדש.אתה משלם תשלום קבוע ומשתמש כמה שאתה רוצה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.