פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אתה חושב :s05:האמת , כן , אני רואה תבן אדם הזה עוזר לאנשים , לתת לו באן יהייה לירות לעצמכם ברגל ...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים האמת , כן , אני רואה תבן אדם הזה עוזר לאנשים , לתת לו באן יהייה לירות לעצמכם ברגל ... אז אתה בעצם רומז שהוא המשתמש היחיד פה שאשכרה שווה משהו (אולי חוץ מהמודרים והמנהלים)?עם כל הכבוד אליו, ובאמת יש לי הרבה כבוד, זו הייתה טעות להצהיר שיש לו מספר משתמשים, ועוד יותר להצהיר שבלעדיו HWZ זה לא אותו דבר..וחוץ מזה, אנחנו בשרשור על ההגרלה של HWZ, שממש לא קשורה לנושא של כפילות משתמשים.. אני חושב שצריך להחזיר את השרשור לנושאו המקורי, לא?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני לא יודע מה הוא רומז אבל אני ארמוז משהו אחר ובצורה מאוד ברורה.הבא בתור שממשיך לדון בכל מה שלא קשור להגרלה עצמה ימצא את עצמו מורחק לתקופה ארוכה מאוד [!!].
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הצעות למה לעשות בחגיגות 6 שנים לאתר, 5.5 שנים ו-5 שנים וחודש - אלי לאימייל....
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הצעות למה לעשות בחגיגות 6 שנים לאתר, 5.5 שנים ו-5 שנים וחודש - אלי לאימייל....נשלח לך במסנג'ר
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים הצעות למה לעשות בחגיגות 6 שנים לאתר, 5.5 שנים ו-5 שנים וחודש - אלי לאימייל....חח,החגיגה לא נגמרת ?
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים ממש לא רוצה שתיגמר..בכל מקרה..למה לשאול את אותה שאלה כל פעם ? רק לקראת מחר בבוקר יהיו תוצאות כמו 2 ההגרלות שהיו.
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים טוב אני גם ככה קם ב 6 בבוקר לעבודה אז אני יבדוק...אם זכיתי בכרטיס מסך , אני מתפטר!
פורסם 2006 באוקטובר 1419 שנים אם זכיתי במשהו אני מיד תורם את זה לצוות מנהלי האתר. חשבתי שהם הסכימו להגריל את הפרסים האחרונים בין עצמם אבל מתברר שהם לא עשו כן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.