פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים גם אתם שמתם לב לזה שמאז ההגרלות מצטרף כל שעתיים משתמש חדש לאתר? אל דאגה. הם יעזבו ברגע שהתחרות תסתיים.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אל דאגה. הם יעזבו ברגע שהתחרות תסתיים. לא דווקא להיפך- חברים חדשים זה דבר מצוין פה, יותר נקודות מבט על דברים שונים. רק העניין הוא שלא ראיתי אף פעם קהילה אינטרנטית שמתרבה בקצב כ"כ מהיר של וירוס קטלני
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים ברור לכם שעוד לא נשלחו ההודעות לזוכים בהגרלה השניה, נכון?(כי אחרת מישהו כבר היה אומר שהוא זכה..)דווקא שלחו באיזה 3 בבוקר ;D
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים לא דווקא להיפך- חברים חדשים זה דבר מצוין פה, יותר נקודות מבט על דברים שונים. רק העניין הוא שלא ראיתי אף פעם קהילה אינטרנטית שמתרבה בקצב כ"כ מהיר של וירוס קטלני יש בזה משהו , כל יום אני רואה לפחות משתמש חדש אחד ...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים האמת שהממוצע בשנה האחרונה הוא כ-800 נרשמים חדשים בחודש, שהם כ-25 נרשמים חדשים ביום - לא 1. סתם שתדעו.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים האמת שהממוצע בשנה האחרונה הוא כ-800 נרשמים חדשים בחודש, שהם כ-25 נרשמים חדשים ביום - לא 1. סתם שתדעו. מסתבר שניהלת את האתר טוב ... בהצלחה בהמשך וכמה מתוכם הם כפילים ? אני יודע שלTERJEN יש שניי כפילים שכתוב עלייהם "לשעבר TERJEN " או לשעבר כפיל מספר 2 , יותר מזה אני לא יודע ,אבל שלא תבינו אותי לא נכון TERJEN אחלה גבר ...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני יודע שלTERJEN יש שניי כפילים שכתוב עלייהם "לשעבר TERJEN " או לשעבר כפיל מספר 2 , יותר מזה אני לא יודע ,אבל שלא תבינו אותי לא נכון TERJEN אחלה גבר ...ובגלל זה אתה עוזר לו לקבל באן?
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים ובגלל זה אתה עוזר לו לקבל באן?ממש לא , אם מישהו ייתן לTERJEN באן זה יהייה כאילו הוא מכריז שהוא רוצה שקהילת HWZONE תהייה מורכבת מנובים מטומטמים .
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.