פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני חייב לזכות במארז, פשוט חייב - יש לי עכשיו מחשב חדש בתוך מארז פנטיום 3 ישן.
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים אני קיוויתי לאוזניות או לאיזהשהו ציוד היקפי כזה טוב כי את המחשב כבר שידרגתי
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים מה השאלה שלך בעצם? אם שני אחים יכולים להירשם בנפרד להגרלה?כן שלא תיהיה איזושהיא בעיה עם כתובת תואמת
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים קיבלתי מייל לפני 12 שעות על זכייה בהגרלה הראשונה , כרגע הגבתיאני מקווה שזה עדיין רלוונטי ולא הגבתי מאוחר מידי
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים קיבלתי מייל לפני 12 שעות על זכייה בהגרלה הראשונה , כרגע הגבתיאני מקווה שזה עדיין רלוונטי ולא הגבתי מאוחר מידיבמה זכית?, מזל"ט..
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים קיבלתי מייל לפני 12 שעות על זכייה בהגרלה הראשונה , כרגע הגבתי אני מקווה שזה עדיין רלוונטי ולא הגבתי מאוחר מידי עכשיו רק קיבלת הודעה על זכיה בהגרלה הראשונה ?!?! זה אומר שיש לי עוד סיכוי לזכות במשהו ? שלחתי לשלושת ההגרלות והתאכזבתי (כן, אני אופטימי) שלא זכיתי בכלום מ2 ההגרלות הראשונות
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים עכשיו רק קיבלת הודעה על זכיה בהגרלה הראשונה ?!?! זה אומר שיש לי עוד סיכוי לזכות במשהו ? שלחתי לשלושת ההגרלות והתאכזבתי (כן, אני אופטימי) שלא זכיתי בכלום מ2 ההגרלות הראשונות אוליי המיילים נשלחים אחרי פרק זמן מסוים.. מקווה שאני צודק, ויש לי עוד סכויים לזכות במשו...
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים ברור לכם שעוד לא נשלחו ההודעות לזוכים בהגרלה השניה, נכון?(כי אחרת מישהו כבר היה אומר שהוא זכה..)
פורסם 2006 באוקטובר 819 שנים גם אם אזכה במשהו האי מייל שלי בטח יסנן את זה ויזרוק את מייל הזכייה ל-bulk.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.