פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ROFL!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אני מסכים (וגם פרנק) בעוד 11 ימים, 6 שעות, 42 דקות, ו-12 שניות, העולם יבוא לקיצו כמו שכבר כתבתי בתגובות לחדשה, אני מאמין שזה יהיה כתבות וביקורות וידאו
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מינימייזר יוצא מהארון ומתחתן עם מורטזקינג וכולנו מוזמנים. בדוק.אני סגור על רונן, דן יכול להמשיך לחכות...ד"ר, מתי אתה בא לאכול איתנו סוף סוף?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים אני סגור על רונן, דן יכול להמשיך לחכות...ד"ר, מתי אתה בא לאכול איתנו סוף סוף?יום חמישי אני בחיפה. אתם זמינים?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים http://www.2eat.co.il/kanibar/בשביל מה יש גוגל?הערת הכותב: אני נמושה ולכן אני צמחוני. מזל שיש VEGI BURGER.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים יש לי קשרים במקומות גבוהים אז אני יודע מה זה, אבל לא אגלה לכם 8) [כי אז אקבל מכות חעחעחחעח].
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מחבר יש לי קשרים במקומות גבוהים אז אני יודע מה זה, אבל לא אגלה לכם 8) [כי אז אקבל מכות חעחעחחעח]. בטח אתה מצפה שעכשיו כולם ישלחו לך הודעות לפרטי ויבקשו שתגלה להם מה זה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.