פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים זה לא חוכמה, הוא קורס כל חצי שעה...חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אולי זה יהיה משהו חדש שאף אחד לא אמר עדיין כמו: שרת חדש
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים פשוט מאוד...יתחילו סיקורי וידאו על חומרה.. המקום לקנות לכל אחד איזה קרוספייר של x1900xt O0
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים ממך נשמע כאילו זה דבר רע : יש לך מושג מה דרוש כדי להרים דבר כזה בכלל? בכל מקרה, אם זאת ההפתעה אני חושב שזאת יוזמה מבורכת
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים ממך נשמע כאילו זה דבר רע : יש לך מושג מה דרוש כדי להרים דבר כזה בכלל? בכל מקרה, אם זאת ההפתעה אני חושב שזאת יוזמה מבורכת 20 אלף משתמשים כרטיס שעולה 3 אלף שקל.. כולה 60 מיליון שקל..מה זה בשביל האתר הזה?ועוד לא הוספנו את ההנחה חחחחחחחחחחח
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים לדעתי הם שמו את זה כדי שנעלה רעיונות ואז ממש מהר לפני שיגמרו 11 היים (10) הם יתכנתו את הרעיון הכי מוצלח
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אז שכל אחד יערוך את ההודעה שלו ממקודם וירשום שהם בטוח יקנו מחשב חדש לכל משתמש. זה בטוח יעבוד... :screwy:
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים תשימו לב שברקע יש מסכים שעליהם מופיע משהו שמאוד מזכיר עיצוב חדש לאתר (הזיות).
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אז שכל אחד יערוך את ההודעה שלו ממקודם וירשום שהם בטוח יקנו מחשב חדש לכל משתמש. זה בטוח יעבוד... :screwy: אין לך מה להפסיד Kidney_stonE אני בחיים לא ראיתי אבודים
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים אין לך מה להפסיד Kidney_stonE אני בחיים לא ראיתי אבודים בחיים לא ראיתה את התונכית הכי פופלרית בעולם ומוצלחת (מנותנים ב-Tv.com )
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים בחיים לא ראיתה את התונכית הכי פופלרית בעולם ומוצלחת (מנותנים ב-Tv.com ) או בקיצור- למה אתה מחכה duddddddde (כמו שמישהו מסוים נוהג לומר )
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים קשה לי להאמין שלא מדובר בסקירות וידאו, לא נראה לי שטובי וייס לויס בנה את הנגן רק בשביל הפרסומת.. בכל אופן, מאוד אהבתי את הנגן, עיצוב נקי ועושה חשק ללחוץ על Play !
פורסם 2006 בספטמבר 1319 שנים טובי לויס לא וייס וזה משנה כי..... לא ניראה לי שהם מתכננים משהו, סתם עוד 11 יום יהיה לפורום 5 שנים, וזהו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.