פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים תעשו לי סדר בסדרת ה half-life י....מהראשון שיצא לאחרון שיצא (תביאו את השמות) האלף לייף 2: חוף-ים אבוד / Half Life 2: Lost CoastHalf Life 2 Episode Oneהמשמרת הכחולה Half Life: Blue Shiftועוד...תעשו רשימה מהמשחק הראשון עד לאחרון (אל תגידו לי half-life1 ו 2 כי לכל אחד יצא עוד כמה)
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים Half Life 1 Half Life Opposing ForceHalf Life Blue ShiftHalf Life 2The Lost Coast (רק שלב הדגמה לHDR וטסקטורות ברזולוציה גבוהה)Half Life 2 Episode 1
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים ובתוספת לסדר של X_Dror אני אציין שכבר נקבעו לצאת episode 2 ו- episode 3 כאשר את הפרק השני נזכה לראות כבר בפברואר 2007.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מחבר א. יצא half-life 1 שיש לו את הגרפיקה של 2 נכון? (אותו מנוע גרפי)ב. כמה half-life 1 שוקל בערך ?ג. כמה half-life 1 הגגירסא עם המונע של 2 שוקל?
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים א. יצא half-life 1 שיש לו את הגרפיקה של 2 נכון? (אותו מנוע גרפי)ב. כמה half-life 1 שוקל בערך ?ג. כמה half-life 1 הגגירסא עם המונע של 2 שוקל?לHalf Life :Source אין באמת את הגרפיקה של Half Life 2, המנוע הוא המנוע של HL2 אבל הטקסטורות והמודלים הם עדיים מ- Hl1. ההבדל היחיד הוא במים וב- Ragdoll Physics. (כשאתה הורג את האנשים הם נעימם בצורה מציאותית יותר).בעיקרון אני לא חושב שאפשר להשיג את Half Life Source בנפרד (זה גם לא כזה שווה את זה).ג.בערך 400-600 MB (אם אני זוכר נכון)
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים CSS הטקסטורות והמודלים של HL1? איפה אתה חיי... מדברים על Half Life Source . Source זה שם המנוע של הCSS ושל HL .
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים CSS הטקסטורות והמודלים של HL1? איפה אתה חיי... כמו ש AVI.S.T אמר, אנחנו מדברים על Half Life Source.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים Half life 1Half life: Opposing forceHalf life: Blue shiftHalf life 2Half life2 :The lost coastHalf life 2: Episode 1שחרורים עתידיים:Half life 2: Episode 2Half life 2: Episode 3Half life 2: Episode X [עדיין לא ידוע,יפותח אחרי E3 ע"י חברת צד שלישי,כנראה GEARBOX,שפיתחה בזמנו את OPPOSING FORCE]משחקי צד ששוחררו לאחרונה עם המשחקים החדשים:Counter strike sourceDay of defeat sourceHalf life sourceTeam fortress 2 [יוצא בקרוב,עם E2]Portal [יוצא עם E2,מבוסס על העולם של HL]*הערות:-Half life: source לא מכיל גראפיקה מחודשת...הוא עם אותה גראפיקה כמו של המשחק המקורי אבל פשוט עשו לו פורט למנוע החדש...ככה שיש פיזיקה,צללים ומערכת האפקטים של DX9...-אם אתה מחפש את HALF LIFE המקורי עם גראפיקה מחודשת [ומדהימה] כדאי לך ואף מומלץ לעקוב אחרי פרויקט הענק שנקרא:Black mesa:Source ....קבוצת מודרים אחת המוכשרות ברשת שהתחילו לעבוד [יותר נכון-עובדים כבר שנה וחצי] על בניית כל HALF LIFE מחדש על מנוע הSOURCE....-במקביל ליציאת TEAM FORTRESS 2 [שיוצא עם E2],קבוצת מודרים אחרת הולכת לשחרר את TEAM FORTRESS FOREVER...זה יהיה הממשיך ה"רוחני" של TEAM FORTRESS CLASSIC,שיחכה גם את העיצוב והאווירה של המשחק הראשון [TEAM FORTRESS 2 יהיה משחק עם אופי אחר לגמרי...הם עשו אותו מבוסס על גראפיקה כמו של סרט מצויר והוא פחות "כבד" מהראשון]
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים -במקביל ליציאת TEAM FORTRESS 2 [שיוצא עם E2],קבוצת מודרים אחרת הולכת לשחרר את TEAM FORTRESS [glow=red,2,300]FOREVER[/glow]...זה יהיה הממשיך ה"רוחני" של TEAM FORTRESS CLASSIC,שיחכה גם את העיצוב והאווירה של המשחק הראשון [TEAM FORTRESS 2 יהיה משחק עם אופי אחר לגמרי...הם עשו אותו מבוסס על גראפיקה כמו של סרט מצויר והוא פחות "כבד" מהראשון]אתה יודע, המילה הזאת בשם של המשחק עושה לי הרגשה רעה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.