עבור לתוכן

אני זורק לפח את הRADEON 9700!!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

הנה התוצאה עם הRADEON 9700

3dmark2001se.jpg

עוד שבוע - שבועיים כשאני אקבל את הASUS GEFORCE 4 TI4600 אני אבדוק שוב ב3DMARK 2001 SE.

אבל אם אתה כל כך רוצה לדעת, אולי בלילה כשאח שלי ילך לישון אני "יגנוב" לו את הASUS שלו ויבדוק על המחשב שלי.

גם לו יש TI4600.

במחשב שלו התוצאה 10,115 נקודות. יש לו פנטיום 4 2000 עם לוח ASUS P4T-E ו512 RDRAM של קינגסטון.

אני מניח שאצלי התוצאה תהיה יותר גבוהה כי המחשב שלי קצת יותר מתקדם, ראה מפרט.

• תגובות 95
  • צפיות 10.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש מצב שאתה מחזיר את הריידון ואני אעזור לך לפתור את הבעיות?

פורסם
  • מחבר

נו באמת..

ולמה ASUS?!

למה ASUS? האמת אין סיבה מיוחדת אבל אני מפחד לקחת כרטיס של חברה שאין לי איתה ניסיון. במקרה יש לי בבית עוד ASUS V8460 והוא עובד כמו שצריך.

התכנון המקורי היה לקחת עוד ASUS אבל רציתי לנסות משהו חדש וקניתי את הRADEON 9700 והתאכזבתי.

הפעם אני הולך "על בטוח".

אני בטוח שיש עוד הרבה חברות טובות, אפילו יותר טובות מASUS, כמו LEADTEK אבל אני מפחד "להסתכן" בפעם השניה:-X

נסה להבין אותי...

פורסם

נו באמת...

החזרת כבר את הריידון?

כמה דברים

א. CS משחק ישן. יצא לו פאץ' שיוסיף תמיכה בריידון. אתה חושב שעם ג'יפורס4 זה לא היה ככה?

ב. ראית-SOF2 עובד עם הפאץ'-הבעיה לא בכרטיס, אלא בתמיכת המשחקים.

אני באמת חושב(כבעליו של כרטיס) שלא כדאי לך להחזיר אותו. נסה להתעמק קצת, מקסימום תפסיק לשחק מחבואים :lol:.

פורסם

לקחת את לידטק זה סיכון?

אם אתה לוקח את לידטק אתה הולך על בטוח.

גם במחר זול יותר.

לך על לידטק.

פורסם

אני לא מבין למה מנהל הפורום קורא לאנשים אדיוטים ( רק מוכיח את הרמה )

אני לא רציתי להגיב קודם , אבל זו הייתה דעתי , ותגובתו הלמה כנראה את גילו - "הצעיר".

ואני עדיין תומך בדעתי - מה שמוכיח שוב בכל הפורומים - יש דיי הרבה בעיות של תאימות ,

אם זה דריברים של ATI או הכרטיס, אני חושב ש ATI פשוט מיהרו איתו ואכלו גם חרא בגלל זה ,

אני לא פוסל קניה של הכרטיס ו הביצועים שלו עולם בהרבה על TI4600 אבל ישנם בעיות שפשוט אין ב

בכרטיסים של נבידיה ואי אפשר להתעלם מזה .

ושוב פעם תרבות דיבור - הייתי מצפה ליותר ממנהל הפורום הנכבד.!!

פורסם

אין שום בעיות.

אתה אומר ממה ששמעת, אני אומר מניסיון.

פורסם

אני לא מבין למה מנהל הפורום קורא לאנשים אדיוטים ( רק מוכיח את הרמה )

אני לא רציתי להגיב קודם , אבל זו הייתה דעתי , ותגובתו הלמה כנראה את גילו - "הצעיר".

ואני עדיין תומך בדעתי - מה שמוכיח שוב בכל הפורומים - יש דיי הרבה בעיות של תאימות ,

אם זה דריברים של ATI או הכרטיס, אני חושב ש ATI פשוט מיהרו איתו ואכלו גם חרא בגלל זה ,

אני לא פוסל קניה של הכרטיס ו הביצועים שלו עולם בהרבה על TI4600 אבל ישנם בעיות שפשוט אין ב

בכרטיסים של נבידיה ואי אפשר להתעלם מזה .

ושוב פעם תרבות דיבור - הייתי מצפה ליותר ממנהל הפורום הנכבד.!!

אה כן?! והודעות ספאם מהסוג הזה:

אתה מחליף 4600TI ב Radeon 9700 מגיע לך שלא יעבוד לך כלום !

זו בגידה בנבדיה , אתה פשוט בוגד.

:) בצחוק כמובן..

צרות של עשירים , מה בדיוק הרווחת מכל זה עוד כמה אלפי נקודות ב 3D MARK ו הרבה כאב ראש ...

מה לעשות , כמה שהדריברים של ATI יהיו טובים הם בחיים לא יגיעו לרמה של נבדיה בתאימות למשחקים.

:asthanos: :asthanos: :asthanos: :asthanos:

אתה רואה את העתלפים , או שאתה צריך להחליף כרטיס ;D

זה בסדר?

פורסם

אני חייב להעיד פה שיש לי את אותה בעייה עם ראדון 900 פרו !

אני מקבל 15-30 FPS , עם הג'י פורס 2 MX400 הייתי מקבל יותר.

ועוד קאונטר זה המשחק שאני הכי אוהב ! ומשחק בו הכי הרבה שעות ביום !

אז אישית קצת התאכזבתי...

בכל אופן ניסיתי את הדבר הזה ATI_NPATCH , או שזה החמיר או שזה לא עזר....אין לי מושג.

בכל אופן עם תפתור את הבעייה צור איתי קשר.

נ.ב ...

ניסיתי כל גרסאת דרייברים אפשרית וזה לא עזר...

פורסם

אין תמיכה, כאילו דה?!

זה קורה עם כל דבר חדש. חכו שיצא פאץ'.

מה אתם כ"כ אוהבים לשחק מחבואים וקופסאות?!

פורסם

אתה בוחר אסוס בגלל ניסיון מוצלח למרות שאתה יודע שלידטק איכותי, עולה פחות ויותר מוצלח.

וזה לא איזה משהו שיש לחשוש ממנו.

טוב.................. ::)

ככה זה עם חומרה חדשה, לפעמים צריך לחכות שיצאו עידכונים לדברים ישנים.

לדעתי האישית אתה עושה טעות מפני שכבר יש לך את הכרטיס.

מילא אם היית קונה את ה-Ti4600 מההתחלה.

פורסם

אין תמיכה, כאילו דה?!

זה קורה עם כל דבר חדש. חכו שיצא פאץ'.

מה אתם כ"כ אוהבים לשחק מחבואים וקופסאות?!

כן.....אנחנו ועוד כמה מאות (אולי אלפי אנשים) בארץ.....ובעולם בכלל שלא נדבר.

אולי כדאי שתנסה את זה .. ;)

• 4 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי, זוכרים את השרשור הזה? אז יש עדכונים...

קיבלתי את הכרטיס מסך Ti4600 התקנתי אותו ונחשו מה? :'( יש לי עוד הפעם את התופעה המוזרה שהיה לי עם הRADEON 9700 במשחק CS אבל כאן יש פתרון.

אחרי שהתקנתי את הדרייברים מהאתר של ASUS גרסה 30.83 במשחק CS הגרפיקה לא היתה בסדר בדיוק מה שהיה לי עם ה9700 אבל אחרי שהתקנתי את הדרייברים החדשים מNVIDIA גרסה 40.71 הבעיה נפתרה :D

כרגע יש לי בעיה אחרת, הדרייברים החדשים 40.71 נעלו לי את הFPS רק ל60 ולעומת זאת עם ה30.83 הצלחתי להגיע ל100 FPS.

מישהו יודע איך לפתוח את הנעילה? והאם יכול להיות שהדרייברים של ATI גרמו לבעיה?

דרך אגב כל מי שרצה לדעת כמה נקודות אני מקבל ב3DMARK 2001 SE עם הTi4600 אני מצרף תמונה.

את הבדיקה עם הRADEON 9700 עשיתי על מערכת נקיה עם דרייברים בלבד וקיבלתי מעל 14,000 נקודות (ראו תמונה בדפים קודמים)

את הבדיקה עם הTi4600 של ASUS עשיתי עכשיו כאשר המחשב עמוס בתוכנות ומשחקים, וקיבלתי את התוצאה הבאה.

deluxe.jpg

פורסם

:lol::kopfpatsch:

החלפת את ה-9700 לאסוס 4600?! אלוהים! ::)

אגב הכוח של ה-9700 אינו טמון בכמה נקודות הוא מקבל ב-3DMARK אלא באיכות תמונה ואיכות AA שאגב הכרטיס מראה ביצועים טובים (אמרתי טובים?, התכוונתי מעולים!) כשה-AA מודלק!

אני במקומך פשוט הייתי מחכה עד להוצאת דריברים חדשים מ-ATI ולא הייתי מחליף לכרטיס מיושן מדור אחד אחורה!

ואגב אחרון - לכל כרטיס יש בעיה עם משחק זה או אחר... רק לידעתך שבפעם הבאה שתהיה לך בעיה שלא תחליף ל-GF2... ::)

פורסם
  • מחבר

אם אני אגיד לך שעשיתי את כל זה בגלל CS, תאמין לי?

להגיד לך את האמת? התשובה היא כן

בכל מקרה יש לך פתרון לגבי הFPS?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים