פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים ברצוני לקנות מדיות לצריבה לצורב דיוידי ובחיים שלי לא התעסקתי עם זה, ראיתי בחנות 2 סוגים של מדיות כמו שרשום בכותרת, שתיהם בהפרש של שקל 35 שקל ל25 דיסקים של silverline.מישהו יכול להסביר לי מה אני צריך לקנות והאם החברה הזאת שווה משהו או שעדיף Teacהצורב הוא של LG GSA-10N
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אין הבדל ממש..ההבדל העיקרי הוא שDVD-R נתמך ביותר מכשירי DVD..(היו על זה מליון דיונים תעשה חיפוש)..והמדיות של SL הם !@#$% אל תתקרב אליהם...אני אישית הייתי ממליץ לך על VERBATIM אבל הם יחסית יקרים..
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים הסבר + תיקון ל-TAOTAO:דווקא ה-DVD-R נתמך ביותר מכשירי DVD ביתיים, והסיכוי שמכשיר ישן יוכל להריץ דיסק כזה גבוה מסיכויו להריץ DVD+R.על אף הנאמר לעיל, היתרון של מדיות ה-+R על פני ה-R הוא יכולת הביטסטינג המאפשרת לצרוב אותם כ-DVD-ROM בעליי תאימות גבוהה.על מדיות ה-+R רשום RW בקטן מפני שהפורמט הוא פיתוח של ה-RW ALLIANCE שהיא קבוצת יצרנים בה חברים בין השאר SONY, DELL, HP, ועוד.פורמט הDVD-R הוא פיתוח של ה-DVD FORUM שבו חברות בין השאר HITACHI, TOSHIBA, PIONEER, ולמרבה הפלא גם SONY.קיימים הבדלים משמעותיים בין הפורמטים (לא לצרכן המצוי), כאשר פורמט ה+R שהוא גם חדש יותר - עדיף טכנית על הפורמט המתחרה.- בפורמט ה+R משתמשים בשיטת ה-ADIP לעקיבה ושליטה על מהירות הדיסק. השיטה הזאת עדיפה על מערכת ה-LPP בה משתמשים ב-R מפני שהיא נוטה פחות לסבול מהפרעות בזמן הפעולה, ומשגיאות.כמו כן מערכת ניהול השגיאות של פורמט ה+R משוכללת יותר ומאפשרת צריבה מדוייקת יותר של נתונים, גם על מדיות פחות טובות.ושוב כמובן יש לזכור את יתרון הביטסטינג של מדיות ה+R.לגביי מדיות מומלצות - TAOTAO צודק לחלוטין בהמלצתו על VERBATIM (אם כי גם פה יש לדעת במה לבחור).אני ממליץ גם על מדיות של TAIYO YUDEN, אבל קח בחשבון שהן עולות הרבה מעל הממוצע בשוק המדיות.פרט לכך, מומלץ מאוד להשתמש בכפתור החיפוש וללמוד מדיונים קודמים.לילה טוב.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים אחלה הסבר valorien:-)אגב - אם אתה צריך דיסקים של TY DVD+R - צור קשר בפרטיערב נעים
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים ערב טוב גם לך...לאן נעלמת בזמן האחרון? הייתי פה כל הזמן - אבל לא היה הרבה מה להגיב - דיסקים קשיחים לא הכי מלהיבים בניגוד לדיסקים איכותיים של TY - יש כבוד הם הולכים ונעלמים מהעולם - הזבל הסיני והטיוואני מציף את העולם :-[
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מה אפשר לעשות? רוב האנשים לא מבינים מה ההבדל בין מדיה טובה לתחתיות של ספלים.לך תסביר לישראלי הממוצע שהמדיות האחרונות שהוא קנה בחנות והמוכר אמר לו שהן "ממש טובות!", לא יהיו שימושיות חצי שנה אחרי הצריבה אלא בתור פריסבי.אנשים ששמעו על TY? זן הולך ונעלם.ערב טוב.
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים מסכים איתך לחלוטין!!!!!!!!!!!!!מצד אחד בנדא מגנטיקס מציפים את השוק עם סילבר דראק ומצד שני סמיקום לקסיס עם ה-TEAC שלהםגועל נפש אני אומר לךואחר כך אנשים מתפלאים שהם לא יכולים לקרוא מהדיסק או שהצורב בכלל מזהה מדיה של מהירות 8 לצריבה במהירות 2ערב נפלא.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים מעניין איזה קבלן צד שלישי ייצר לוורבטים את הדיסקים האלהרועי - מה רשום על החבילה - MADE IN TAIWAN או MADE IN INDIA או MADE IN SINGAPORE?
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים TAIWANמי שמזההה אותו ככה הוא הLG 4080N בלפטופמעניין איך הNEC 3500אגב, את הTY הוא מזהה X8
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים תבדוק באמת על צורבים אחרים - מי יודע - אולי הצורב בנייד שלך החליט שהדיסקים האלה לא מספיק טובים בשבילו 8)ובקשר ל-TY - הפיוניר שלי מזהה אותם במהירות 12 ויוצאת צריבה מושלמתכמה דיסקים כבר צרבת מתוך ה-50?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.