עבור לתוכן

האם אני משלם הרבה לאינטרנט 1.5 מגה Netvision ?

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם ,

אני מחובר לnetvision כבר כמעט 3 שנים ואני משלם על החבילה הזו:

אינטרנט מהיר ADSL במחיר 48.57 ¤ לחודש, למשך 6 חודשים. מהירות החבילה 1.5MB/96kb.

האם זה יקר?ויש אפשרות להביא 3 מגה (או יותר) במחיר הזה?

פורסם

בלי קשר לחברה כלשהי, תבדוק כמה זה עולה אצל חברות אחרות ואם זה יהייה נמוך יותר תגיד להם שאתה רוצה לעבור כי הציעו לך X כסף במקום אחר. תאמין לי שהם ישמחו להוריד לך את המחיר כדי שתישאר אצלהם.

פורסם

שלום לכולם ,

אני מחובר לnetvision כבר כמעט 3 שנים ואני משלם על החבילה הזו:

אינטרנט מהיר ADSL במחיר 48.57 ¤ לחודש, למשך 6 חודשים. מהירות החבילה 1.5MB/96kb.

האם זה יקר?ויש אפשרות להביא 3 מגה (או יותר) במחיר הזה?

מחיר בהחלט סביר אתה כמובן יכול להתקשר ולברר בספקיות אחרות על מנת ליהות עם האצבע על הדופק ובהחלט במידה ויש תמורה טובה יותר לכספך אז לבוא ולהגיד להם את זה אני בטוח שהם יבואו לקראתך.

מעבר לזה הם אחלה חברה (לפעמים יש להם נציגי מכירות שמנסים לדחוף לך מוצרים אבל מדובר בקומץ וכל השאר ממש בסדר גמור) וכשאני חושב על זה אני כבר מחובר עליהם איזה 10 שנים אולי אפילו קצת יותר.

פורסם

המחיר שנתת זה רק לנטוזין או כולל את התשתית?

פורסם

המחיר שנתת זה רק לנטוזין או כולל את התשתית?

אם רק נטויז'ן- יקר..אם אתה מוריד הרבה תאיים שתתנתק ותציין את הסיבה האמיתית

יעבירו אותך לקשרי לקוחות

שם מביאים דילים שווים

אני לפני שעברתי ל-2.5 מגה שילמתי רק לנטויז'ן על 2/96 64 שקל לחודש

עכשיו אני ב-2.5 מגה עם 150 העלאה, חודשיים ראשונים חינם ואח"כ חצי שנה 60 שקל לחודש

תכלס הנציגים בדרגה הרגילה ממש לא גמישים..אבל אני רואה עם סיבה אמיתית להתנתקות ונציגים בדרגה מספיק גבוהה הם מתחילים להיות גמישים קצת..

אם אין לך בעיה לעבור לכבלים בכלל תוכל להוציא דיל שווה על 3 מגה

פורסם

חוקי הפורום

6. חנויות וספקי אינטרנט: חל איסור לפתוח דיונים או לפרסם הודעות הדנות בחנות זו או אחרת, או בדיעות אישיות לגבי ספקיות אינטרנט. שמות חנויות או ספקיות אינטרנט יוזכרו לצרכי השוואת מחירים או מהיריות בלבד, ולא לצרכי הבעת דעה על חנות או ספקית אינטרנט זו או אחרת.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים