פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מאז שחיברתי רשת אלחוטית [ראוטר של 3COM , כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX] אף משחק מולטיפלייר לא עובד לי. Emule לא מתחבר, COD2 לא מוצא שרתים, Fear כותב ארור, Lineage2 לא מגיב כשאני מנסה להתחבר, ביטורנט אף פעם לא על אייקון ירוק. גם הפיירוואל שלי [sygate] גורם לאינטרנט לא לעבוד, לכן אני חייב שהוא יהיה על ALLOW ALL [=פיירוואל מכובה]. אפילו נכנסתי ל PORTFOWARDING הזה ופתחתי פורטים של LINEAGE2 לפי המדריך. לא עובד. Virtual Server מה לעשות? אני כבר מיואש.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים תנסה להפעיל את הDMZ ותראה אם עובד. אם כן, הבעיה בפיירוול של הראוטר, אם לא סביר להניח שהבעיה במחשב.ותשנה את הרזולוציה שלך.
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר מה זה DMZ? האם אתה מתכוון ל VIRTUAL DMZ ? When a request from the Internet is not directed to a virtual server (listed in the table below): Block request Redirect request to Virtual DMZ host (this reduces the security provided by the unit) - IP ADRESS OF DMZ HOST האיפי הסטאטי..זה שכתוב במאפיינים של ההתחברות.. זה היה על אופציה ראשונה. לפני חצי שעה בערך החלפתי לשנייה, אבל הבעייה נמשכת. כמו כן, ביטלתי את הפיירוואל של ווינדוס ואף מחקתי את הפיירוואל SYGATE, אבל עדיין... זה לא מוצא סרברים באף משחק, לא מתחבר לLIMEWIRE..לא מתחבר ל EMULE... HELP
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים לא, התכוונתי לשנות את הIP בתוך ההגדרות של הראוטר עצמו. כשאתה אומר לו לבצע DMZ למחשב מסויים, אתה צריך להגיד לו לאיזה מחשב(לפי הIP).תעשה PS להגדרות של הDMZ.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.