פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר לא מתוכנן oc הלוח של ASROCK שנקנה בארץמה את אומר על אלו?http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227047זה יותר מ200 אבל מוכן לחרוג עד 220 פלוס מינוסאו עדיף משו אחר? מה ת'מציע?
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר למה ??אני מוכן להשקיע קצת לא רוצה משו מעפן בלי מפזרי חום וכו'...בבקשה תמליץ לי על משו טוב משם וגם לא הכי חשוב לי ocz כל המלצה תתקבל בברכהאם תוכל נגיד לתת לי 2-3 דוגמאות מחברות שונות והמלצצה מה את הייתה לוקחתודה.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים כל זכרון בתדר המתאים לך (במקרה שלנו DDR2-667) יעשה את העבודהרוצה לצמצם את האופציות? תחפש כאלה שעובדים על מתח של 1.8V-1.9V
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר אחראי פורום יקר בקשתי את המלצתך האישית מה אתה היית לוקח תודהאם אפשר מהאתר newegg
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר אחראי פורום יקר בקשתי את המלצתך האישית מה אתה היית לוקח תודהאם אפשר מהאתר neweggמה היית לוקח מבין ה-2 האלו עם ה1.8v או v1.9v? יש להם אותו תיזמונים קירור שונה מה אומר?http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?DEPA=0&type=&Description=ocz+2gb&Submit=ENE&Ntk=all&N=0&minPrice=&maxPrice=סליחה שרשמתי רצוף פשוט עשיתי עריכה וזה עשה תגובה חדשה בטעות...מצטער..
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים אגב, לא יודע אם אתה מודע לכך, אבל newegg לא שולחים מחוץ לארה"ב ויתרה מכך לא מקבלים כרטיס אשראי שהוא לא אמריקאי (כלומר הוציאו אותו בארה"ב - בינלאומי לא תופס).אתה יכול לחפש ב-www.froogle.com זה השוואת מחירים של גוגל תמצא מספיק חנויות שכן יקבלו כרטיס אשראי בינלאומי.באשר לזכרונות - אני לא מבין למה אתה רוצה להוציא 200$ על זכרונות יקרים אם אתה קונה את הלוח הכי פשוט שיש ולא רוצה OC, גם זכרונות 533 יעשו את העבודה.וספציפית ל-OCZ - הם דורשים מתח התחלתי גבוה ברוב הדגמים שלהם, וזה גורם לבעיות עם לוחות מסויימים.
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים שניים כאלה יעשו את העבודהאפילו אחריות עד שמישהו ימות (לא ברור מי, אבל אחריות לכל החיים של מישהו)
פורסם 2006 בספטמבר 919 שנים מחבר תודה לכם אני יודע שאין משלוחים ולא מכבדים כרטיס אשראי סבתא שלי נוסעת יום שני לשם לקנות קצת חומרה...ז"א ליאור לקנות 2 כמו שהבאת?..? זה בערך יוצא לי אותו מחיר? 1. אני קונה משם תקונרו e6300 עם הלוח של asrok האם ה20 דולר הפרש שזה לא נורא שווה לקחת את הocz ?2. בכל מצב לקחת את מה שהבאת?3. הבנתי שהתזמונים של הocz יותר מדוייקים 4. לגבי מה שאמרת על הלוח שזה עושה קצת בעיות לקחת לוח אחר.?תפרט קצת ..5. אגב לא אמרתם לי מה עדיף מבין ה2 זהGold Mirrored Copper Heatspreader עם 1.8v או זה Gold Layered XTC Heatspreader עם 1.9v
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים המחיר הוא טובאבל אם אתה קונה כדאי לך לקנות 2 סטיקים של 1 גיגה כל אחדכדאיוגם החברה היא טובהוגם התזמונים שלה בין המדוייקים ביותר
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים לך על ההכי זולים ועדיין מוכרים עם מתח נמוך כמה שיותראיזה? זה לא משנה, OCZ, SuperTalent, PQI, A-Dataמה שיהיה יהיה ויעשה את העבודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.