עבור לתוכן

צריך עזרה איך אני מחבר מסך של מחשב נייד?!

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אהה הבנתי...ומאיפו אפשר להשיג כזה דבר?? אני אולי יכול להוציא אותו מה המחשב הנייד? או מצידי לחבר את כול המחשב הנייד אבל שהמסך יפעל על ידי מחשב אחר(ואם אתם חושבים אם כבר לסחוב את המחשב אז למה לא להפעיל אז תדעו שהוא לא טוב וביגלל זה חשבתי לנצל את המסך שלו...)

הייתי מעלה לכם תמונות אבל אני לא יודע איך חח.... אולי מישהו מיתנדב לעזור לי באייסי מי שרוצה:416553388

פורסם

מאיפה משיגים דבר כזה? יש כמה יצרנים שמייצרים - אני בספק אם ישמחו מאוד למכור לך אחד, וזה גם סיפור לא כל כך זול. צפה ל-70 דולר ומעלה בלי משלוח.

אתה לא יכול להוציא את הבקר מהמחשב הנייד, כי אין לו אחד כזה. ל-"כרטיס" הגרפי שלו יש יכולת לדבר ישירות עם המסך בלי מתאם, מה שהמחשב/כרטיס מסך במחשב השולחני שלך לא יודע לעשות.

פורסם
  • מחבר

תדה לכולם חברים יש לי דרך לחבר אותו דרך הגייונית דרך המחשב...אם אני יצליח אני כבר יגיד לכם!..

תודה רבה לכם! :);):)

פורסם

יש לי הרגשה שעוד מעט יפתח תרד עם כותרת כמו: "ניסיתי לחבר את ה-LCD למחשב, ועכשיו המחשב לא נדלק. עזרה בבקשה." ::)

פורסם

אל תהיה כזה פסימי ;)

אולי הוא מתכוון להשתמש בתוכנה שהזכרתי.

פורסם

http://www.maxivista.com/

תוכנה שמאפשרת לך לחבר את הלאפטופ ברשת לPC שלך ואז להשתמש בתצוגה שלו.

זאת דרך עקיפה והרבה פחות מסובכת.

^^^^^^^^^^^^^^^^

This one.

פורסם
  • מחבר

חח חברה מה אתם מסתבכים אני עשיתי משהו פשוט ביותר שמרוב טיפשוטי :kopfpatsch: לא ראיתי את זה מההתחלה!... במחשב הנייד יש יצא למסך וכניסה למסך! למרות שהמחשב גמור(בלי ארד דיסק וסוללה) עדיין אני יכול לחבר את התקע חשמל שלו ואז לקחת כבל של מסך לחבר לכניסה שבמחשב הנייד ליצאה של המחשב הנייח!

וזהו!...בלי הרבה בלאגן חח..

אז שוב תודה לכולם! ;)

פורסם

איזה דגם של מחשב נייד זה?

אפשר לראות תמונות?

...איזה דגם של מחשב נייד זה?

פורסם

אני לא מכיר מחשבים ניידים עם "כניסה למסך"...

אז כמו שנאמר מעלי, איזו חברה ואיזה דגם?

פורסם

עשית את זה כבר?

פורסם
  • מחבר

לא..אני צריך להשיג כבל ואני גם לא בטוח 100% שזה יפעל...מסיבות אחרות..

פורסם

אהממ, לכל מי שזוכר את ההבטחה שלי בנוגע לכובע מסויים, ובכן, אם לנייד של MORHAZAN יש כניסת VGA (להבדיל מיציאה), אני גם אוכל אותו. :smile1:

פורסם

על מה בכלל הויכוח אין לפטופים עם "VGA IN", רק "VGA OUT" שמשתמשים בזה לחיבור מסך חיצוני ללפטופ.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים