פורסם 2006 בספטמבר 2719 שנים מחבר :screwy: :screwy: זאת תמונה אמיתית?!?!?!?! זה נראה דיגיטלי האיכות נראית ממש טוב!! אכן נוצר לו אפקט ממש מוזר אבל מעניין, שוב זה לא המצלמה אלא הצלם
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אכן נוצר לו אפקט ממש מוזר אבל מעניין, שוב זה לא המצלמה אלא הצלם כן אבל כמה כבר הצלם יכול להשפיע במצלמה של סלולרי?? במצלמה דיגיטלית אולי זה נכון בגלל כל האפשרויות וכל השטויות האלה (עדשות פילטרים בלה בלה בלה....) אבל בסלולרי אין את זה (אלא אם כן יש סלולרי חדש שלא ראיתי? )
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים מחבר זה לא קשור בכלל, גם ממצלמה ממש מעפנה (0.3 מגה פיקסל במקרה של ה-6230) אתה יכול להוציא דברים ראויים ומענינים...
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אבל זה לא יראה ממש טוב משהו מעניין אפשר גם בפחות מזה אבל איכותי זה משהו אחר הסלולרים של היום כבר לא רעים באיכות שןלהם מקווה שיהיה משהו ממש טוב בקרוב ואז ליקנות
פורסם 2006 בספטמבר 2819 שנים אני ל-6230 הרכבתי גם עדשת מאקרו. אבל זה רק אני, מה אני כבר מבין בצילום.... ;D
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים טיפול בסיסי ביותר וכמעט ולא מורגש. תמונות ליליות עוברות הסרת רעשים כי יש יחסית הרבה רעש בתמונות בלילה אבל לאחר ההסרה הן נראות נפלא.
פורסם 2006 באוקטובר 119 שנים היייי תמונה שצולמה די מזמן עם 6280 בחוף בהרצליה בערב.... (הוקטנה לצורך העלאה)
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.