פורסם 2009 ביולי 1816 שנים ברק , ברק , ברק ...אני צריך ממך בבקשה כתובת , שעות אי נוכחות בבית , ומיקום מדוייק של האחסנה של הצעצוע הזה :-X :-X :-X
פורסם 2009 ביולי 2016 שנים אולי פעם הבאה שאני אראה אותו. אם אני מעביר את התמונה ממנו לטלפון שלי בBT ואז מעלה אותה לפה אז זה לא אמור לפגוע באיכות נכון?
פורסם 2009 ביולי 2116 שנים אולי פעם הבאה שאני אראה אותו. אם אני מעביר את התמונה ממנו לטלפון שלי בBT ואז מעלה אותה לפה אז זה לא אמור לפגוע באיכות נכון? לא ותעשה טובה, תצלם בחושך מוחלט, בתנאי תת-אור ובאור יום
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים צילמתי סלולרי בסלולרי (N85) אפשר לדעת איך הגיע לידיך מכשיר SATIO?!?! הם עדיין לא נמכרים!
פורסם 2009 באוגוסט 416 שנים מה אתה גנוב?! הוא כתב באותיות שחור על גבי לבןבן דוד שעובד בסוני אריקסון ומקבל את הפלאפונים שעומדים לצאת לבדיקה אז שיחקתי איתו קצת
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים יש למישהו פה אייפון 3G ? שיכול לצלם תמונות ולהעלות לפה? פשוט יש לי אפשרות לרכוש אותו במחיר מוזל, אבל מה שעוצר אותי מקנייה זה המצלמה שלו (2MG) =\
פורסם 2009 באוגוסט 2216 שנים ממש מאוכזב, זה TOUCH HD, נכון?נכון, ולמה מאוכזב? התמונות לא רעות בכלל, קח בחשבון שהתמונה הזו בתזוזה כי איפה שאני עומד זה על המים וזה רועד בלי סוף.וגם כן שיחקתי עם ההגדרות של הצבעים קצת נראה לי שהרסתי את זה מעט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.