פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים אחי תזהר שלא יתפוצץ לך וריד במוח מההתלעבות... שמעתי שזה מסוכן מה הבעיה שלך תגיד ? מה רע בזה שהוא הגיב .. אני מרגיש שאני מעלה תתמונות לעצמי ..
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים דוגמא לתגובה:תמונות יפות אחי, אהבתי את כולן! תעלה עודדוגמא לתגובה של אדם שהתפוצץ לו וריד במוח:ואאאאאאאאאאאאאאאאאייייי אחייייייייייי אנייי??????????? לאאאאא מאמייייייןןןןןןן!!!!!!!!איייייייזזזזזזזזההההה תמונונונונונונותתתת1!>!>!!!!!!אחד!!!!אחתעשרה!!@!@!סך הכל התמונות בסדר
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים דוגמא לתגובה: תמונות יפות אחי, אהבתי את כולן! תעלה עוד דוגמא לתגובה של אדם שהתפוצץ לו וריד במוח: ואאאאאאאאאאאאאאאאאייייי אחייייייייייי אנייי??????????? לאאאאא מאמייייייןןןןןןן!!!!!!!! איייייייזזזזזזזזההההה תמונונונונונונותתתת1!>!>!!!!!!אחד!!!!אחתעשרה!!@!@! סך הכל התמונות בסדר עשיתי סריקה קצרה בהיסטוריית הודעות שלו וhttp://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=25947;sa=showPosts למה לעזזאל אכפת לך שיגיב איך שבא לו זה סתם לא תורם לדיונים ומכער את תרבות הפורום ואת דפי הפורום, אנחנו לא או שין1 שאפשר לעשות מה שרוצים ושלא משנה מה תעשה זה עדיין יצא מכוער
פורסם 2007 בפברואר 2518 שנים והודעות כמו של ארטיום כן תורמות ? בחייאת סתכל על כל הדיום תראה יש עמודים שלמים בשטויות מי שרוצה להגיב שיגיב בכיף שלו .. גם אם זה סתם להגיד "ואוו איזה תמונות מטורפותתת שיוווו איזה איכותתת יאאאא ראבקקקקק" ........
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים אני עם ארטיום ודום.יש לשמור על תרבות הדיון בפורום.ננננננננכוווווווןןןןןןןןןןןןןןן ממממממממממממננננננננננננננניייייייייייייייייייי 12321?!????
פורסם 2007 בפברואר 2618 שנים אני עם ארטיום ודום. יש לשמור על תרבות הדיון בפורום. ננננננננכוווווווןןןןןןןןןןןןןןן ממממממממממממננננננננננננננניייייייייייייייייייי 12321?!???? חח איזה ילדים קטנים יש פה :ylsuper:
פורסם 2007 בפברואר 2818 שנים בגלל אנשים כמוכם הדיון הזה מת ומגעיל ואני לא מתכוון לעלות לפה עוד תמונות יש לי מלא יפות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.