פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים 2 תמונות מהטיול שלי ושל חברה שלי (שהתגייסה היום) בראש הניקרה - K700i לא בדיוק המצלמה הכי טובה בעולם.. עריכה: וואפל בלגי - אחד הדברים היותר טובים בעולם הזה והחתול שלי [attachment deleted by admin]
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים תראו מה ראיתי בבסיס (:צולם עם W800http://img166.imageshack.us/img166/5043/dsc00802ja1.jpgלדעתי אחת התמונות החזקות !
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים 2 תמונות מהטיול שלי ושל חברה שלי (שהתגייסה היום) בראש הניקרה - K700i לא בדיוק המצלמה הכי טובה בעולם.. עריכה: וואפל בלגי - אחד הדברים היותר טובים בעולם הזה והחתול שלי ימי וואפל בלגי או הולנדי שחכתי כבר אגב הוא נראה פחות טעים מהמקורי האיכות לא הכי טובה לדעתי איך לעזאזל יש לכם כזו איכות שצילמתי בV3X שהיה לי התמונה לא היתה משהו משהו
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים לפי דעתי רב התמונות ששמו פה זה או:1. אחרי עריכה אינטנסיבית בפוטושופ....או:2. לא צולמו בסולולריאו:3. שאני ישנתי שינה עמוקה ב1-2 שנים האחרונות פשוט התמונות ששם CHEVY אני ממש ממש בספק שזה מסלולריזה ממש נראה מדהיםאפילו המצלמה הדיגיטלית שלי לא מלצת ככה (טוב היא קצת ישנה אבל עדיין...)או שזה איזהשהוא סלולרי עם סופר-מצלמה (ראיתי אחד עם מלצמה 7 ומשהו Mפיקסל עם זום אופטי X4 וזום דיגיטלי X3!!!רק שתקלטו!!סלולרי!!!!!!!!
פורסם 2006 בספטמבר 1119 שנים משום מה מקשרים את המשפט הזה אליי : "זו לא המצלמה, זה הצלם". וכל התמונות שפירסמתי הם מהסלולרי כפי שרשמתי, קובי יודע טוב מאד מה אני מסוגל לעשות עם סלולרי.
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים תמונות יפות מאודוכמו שהוא אמר יש לו 6230 עם רזולוציה מדהימה של 0.3 מגה פיקסל !!עם אתה מיתכוון אליי זה 6280 הגירסה הכי חדשה V3.86 והמצלמה שלי היא Megapixel 2עם בא לכם ליבדוק את הגירסה של המכשיר שלכם כמוני תחיגו *#0000# להתחיל מהכוכביתעוד תמונה בקרוב...
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים איזה מקום מתופח ונוף פששש W800 בטח חתיכת פלאפון יקר איזה איכות התמונה של KOM גם מאד איכותית
פורסם 2006 בספטמבר 1219 שנים זו גם הסיבה לעלות שלו, אפשר להגיד שאז קניתי אותו במחיר די יקר, אבל אני ממש מרוצה ממנו, עוד מעט סוגר איתו חצי שנה יש לי עוד כמה תמונות יפות שצילמתי עם הפלאפון, כשיתאפשר לי אני אעלה אותם..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.