פורסם 2007 בפברואר 318 שנים אבל אני אוהב להיות SPELLCHECKER ;Dחוץ מזה הלשון בסוף די מסגירה את העובדה שאני יודע שזה typo אבל אני עדיין רוצה לתקן ;D
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים בונה זאת חתיכת מצלמה איכותית של ה K800I כמובן וגם של בובספוג תמונות יפות !רציתי לשאול את זה עם ה K800I איך איכות הסאונד של המכשיר ?
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים בונה זאת חתיכת מצלמה איכותית של ה K800I כמובן וגם של בובספוג תמונות יפות !רציתי לשאול את זה עם ה K800I איך איכות הסאונד של המכשיר ?איכות הקול טובה, אבל במוזיקה שומעים לפעמים רעש רקע ממש חלש (נכון יותר כשאין מוזיקה...)יש עדכון שפותר את הבעיה אבל צריך לעשות את זה לבד, לא דרך אורנג'...
פורסם 2007 בפברואר 318 שנים ואללה? תודה שאמרת לי.... גם התקשרתי עכשיו למורה שלי בלשון ושאלתי אם אתה מדבר אמת היא אמרה שכן... אתה יודע קורה שכותבים מהר וזה אז האצבע מחליקה לאות אחרת.... ודיי כבר להיות SPELLCHECKER (לא רק אתה) תמונה שצולמה בכיתה, אלה כמה חלונות אחד על השני לפי דעתי חסר קצת צבעים...
פורסם 2007 בפברואר 918 שנים אמא שלי יצאה אתמול לקנות לאחותי פלא חדש' date=' וחזרה עם אחד חדש גם בשבילי! K610i שמחליף את ה-K700i (שתמונות שלו נמצאות 2 דפים אחורה). הפלאפון נהדר, כל מה שעצבן ב-K700i נפתר בדגם הזה - הרבה יותר חמוד ונוח - וגם נראה נהדר. תמונה שצילמתי היום עם הפלא החדש (תשוו לתמונות עם הישן..איזה הבדל) [img']http://img95.imageshack.us/img95/9539/dsc00006yd7.jpg זה לא מקריית ים? תמונה ממש טובה אגב
פורסם 2007 בפברואר 1018 שנים תמונה שצילמתי לפני שנה ככהאבט"ש בנאס"א (בסיס ניסויים בראשון) - וכן אני ג'ובניק P-:סוני אריקסון S700חשוב לציין שזה היה מממממממממממש מרחוק עם הרבה זום[attachment deleted by admin]
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.