פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים חח יא לחוץהתכוונתי שאני אוקראיני גאהולא סתם גאה כלומר הומו לא התכוונתי שאתה הומוובמה אתה נגוע?
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים יש עוד הרבה ... אבל אל תגלה , בסוף עוד יתחילו לחשוד ...ואז אתה יודע מה יקרה ... בהתחלה יאשימו אותנו באיטיות של השרת , אחר כך יגידו שאנחנו מעלימים headers , לפתע לאחד מאיתנו לא תהיה גישה לחלקים מסויימים של הפורום , השלב הבא , בלי שתשים לב , יתחילו להעלם לך מקשים במקלדת ...ואז יום אחד תתעורר עם גרביים ! ואתה לא תדע מאיפה זה בא לך ... יסתכלו עליך מוזר ברחוב ... בלי שום סיבה הגיונית תתחיל לקנות כל מיני דברים , ולבנות ערימות של דברים בבית , ואז תמכור את הכל , ו ... טוב מספיק .חזרה לטופיק , אחרת ינדו אותנו .
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים הרגשתי שאני צריך להוסיף משהו כי אני חובב צילום. צולם עם K800i בבסיס שלי לפני כשבועיים, בעת שקיעה (17:00) במקור 3.2 מגפיקסל, אבל האתר הוריד את הרזולוציה ל-800X600
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים תודה לכולם ו-דימקה, תמונה מדהימה. איזה בסיס? (הערה: מאז התמונה שלי אחוז האוקראינים גדל בצורה מסיבית )
פורסם 2006 בדצמבר 119 שנים תודה לכולם ו-דימקה, תמונה מדהימה. איזה בסיס? (הערה: מאז התמונה שלי אחוז האוקראינים גדל בצורה מסיבית ) אוגדה 98 ליד רחובות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.