עבור לתוכן

מה עדיף ? servicepack 2 או הורדת עדכונים ידנית ?

Featured Replies

פורסם

שלום , :hi:

אני לא כל כך מתמצאת , אך שמעתי בעבר ש -service pack 2 אינו כה מוצלח ואינו חף מבעיות ועדיף להשאר עם 1 ..אז נשארתי .

עכשיו , אני גם לא מעדכנת מאתר מיקרוסופט (מסיבות מובנות...) ומורידה קבצי עדכון ידנית (אבטחה וכו') מאתר : www.softwarepatch.com

מס' שאלות:

1) אם מה שאני עושה זה מיותר ועדיף כבר להתקין את service pack 2\3 וזהו ולהוריד עדכונים ממקירוסופט (רק איך לבטל את ה-WGA או איך שקוראים לזה..) .

2) אני יודעת שהחבילה 2 מגיעה עם פיירוול מובנה ואני רוצה להשאר עם ה-SYGATE וה- NOD ANTIVIRUS במקום הDEFFENDER .במידה ואני אתקין חבילה 2\3 ,תהיה אפשרות לבטל את שניהם ? (את חומת האש אני יודעת לבטל ).

3) במידה ולא , לא תהיה בעייה בהתקנת תוכנות \ עדכונים לתוכנות בעתיד (לאחר שראיתי שיש חובת התקנה בחלקן של servicepack 1 )

אנא עזרתכם .

פורסם

שימי לב שדיון על תוכנות לא חוקיות אסור בפורום. אנא קראי את החוקים.

את כל חבילת ההגנה של SP2 אפשר לבטל. זה לא שיקול. אין סיבה לא להתקין אותה. אולי היא לא חפה מבעיות, אבל שום דבר לא חף מבעיות ובהחלט יש לה יתרונות.

פורסם
  • מחבר

או.קיי . תודה וסליחה .

רק לידע כללי , הורדת כל העדכונים ידנית ממקירוסופט = SP2 והאם כדאי כבר להתקין SP3 ( צריך להתקין קודם SP2?) ??

פורסם

אין SP3

פורסם

תתקיני SP2 ואת כל העידכונים.... לא יודע למה אנשים מזלזלים בעידכונים האלה.

פורסם

אני אישית עם SP1 וזה גם כי היתי חייב....

לא סובל SP2..ואני אגיד לך למה אנשים מזלזלים..כי זה לא נגמר..

כל הזמן יש עוד פרצות בXP ועוד ועוד..ומתקנים עם SP2 ואז מגלים שהתיקון פרוץ! ואז עוד תיקון ועוד ועוד ועוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים