פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים האמת שדיברתי על העיצוב של המכשיר...הדיון הזה הוא לא המקום שנותנים בו את דעתינו על מכשירי הקטלוג של אורנג'?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים האמת שדיברתי על העיצוב של המכשיר...הדיון הזה הוא לא המקום שנותנים בו את דעתינו על מכשירי הקטלוג של אורנג'?ת'בא באטל קלאס על המכשיר הקלאסי הזה?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר אוי ואבוי זה נוראי פשוט להבין מזה שאתה מדבר על עיצוב ה-K610 זה קצת קשה... שמע נוראי או לא יש לו באמת עיצוב פשוט ונעים יחסית. חחח ובואו ננסה לשמור את הדיון ברמות הספאם הסבירות
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים ג'וני, כפרע... תחשוב על פלאפון ממש לא נוח עכשיו תשנה לו את הצבע תחליף את המסך לאחד קצת יותר גרוע תוסיף לו מצלמה קידמית ומה קיבלנו? K610i בלי ספק מכשיר עם קלאסה
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר כי יש לי ידיים אנושיות?ואיך הידיים שלך מסדרות עם כל פלאפון אחר היום ?
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים אני חייב לציין שיצא לי להתעסק קצת עם הX820 והוא פשוט מטורף!!!!!!!! הוא פשוט דק! יש בו הכל.. שומעים בו מעולה(ממש ממש חזק ואפילו יש באס כמו במוטורולה E1 ואלו) פשוט פלאפון מדהים...עם המצלמה לא יצא לי להתעסק(העשיר שקנה אותו כבר החליט שאני מחזיק אותו יותר מידי זמן...)
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים מחבר חבל רק שאין לו כרטיס הרחבה או אפשרות לשים אחד... הדגם החדש שאמור לצאת עם האופצייה הזאת הולך להיות קרוב לשלימות ! כולל אפילו דור שלישי מלא !!
פורסם 2006 בספטמבר 1019 שנים בקלילות מפתיעה 8)שמעהמכשירים של SE אולי מצויינים מבחינת פיצ'רים אבל חומרתית הם פשוט נוראייםבעיקר המסכים והמקשים
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.