פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים מצאתי את זה על איזה דיסק והתחלתי לשחק... :saint: הגעתי למסך השני ויש שם כזה מקום ששם משיגים את המפתח האדום... בישביל להגיע לשם צריך לקפוץ או משהו כזה.. אז.. איך קופצים ?? ??? ניסיתי את כל המקשים תודה...
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים IDBEHOLDLIDBEHOLDRIDBEHOLDTIDBEHOLDIועוד כמה.. תעשה IDBEHOLD ואז תופיע לך רשימה..
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אתם ממש זוכרים את הצ'יטים מאז? יפה.דרך אגב, מישהו רוצה את הצ'יט של STARCRAFT לגילוי המפה? הוא מופיע מתחת לשם שלי... ;D
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אה, ועוד משהו שגיליתי היום, שהזכרת לי עכשיו, הוותק שלי באתר יותר גבוה מהמנהלים שלו, קצת מוזר לא?
פורסם 2001 בדצמבר 1423 שנים אני לא בטוח... כי במקור תאריך הרישום של "admin" הוא "Start of these forums :-)", אבל הייתי צריך לשנות אותו ל... משהו, כדי שהתוספת של "מספר הודעות ליום" תעבוד.. אז סתם הכנסתי משהו.. אולי זה באמת התאריך..
פורסם 2001 בדצמבר 1523 שנים אז איך בסופו של דבר הוא הצביע על יותר ימים מכולם?הרי זה ברור שאני לא הייתי פה 102(?) ימים...
פורסם 2003 במאי 1622 שנים אתה יודע אינקודר , היום גיליתי שהיית ספאמר לא קטן, ישובבון ;D מי יודע אם אני ימשיך לסמפר (שם פועל לספאמר) אולי גם אני יהיה WEBMASTER באיזה אתר חומרה גדול ומצליח איזה יום...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.