עבור לתוכן

העתיד מבחינת אינטל בנושא מעבדים תקציביים

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם.

לאחר הנטישה המתבקשת של פלטפורמת ה NET BURST והתמקדות במעבדי CORE למיניהם, מה צופן העתיד מבחינת המעבדים התקציביים? מי או מה יהיה המחליף של הסלרון המוכר? אני לא מאמין שהוא ימשיך בטכנולוגיה המיושנת, מה אמור להיות לגביו?

פורסם

E4300?

---

אבל ברצינות...

ניראה כי אינטל נוטשים את השוק התקציבי...

פורסם

אני לא חושב שהם ינטשו..השוק התקציבי הוא ריווחי עד כמה שידוע לי....והרבה מעבדים נמכרים שם...

אולי כרגע הם התמקדו בשוק הביינים-גבוה אבל אני מאמין שהם יחזרו ולא ינטשו את השוק הנמוך...עם הבCORE SOLO שלהם...

פורסם

הסלרון מבוסס Netburst הולך להישאר בינתיים

מוצר חדש מבוסס Core ייצא רק ב-2007

ניראה כי אינטל נוטשים את השוק התקציבי...

פחחח

פורסם

הסלרון מבוסס Netburst הולך להישאר בינתיים

מוצר חדש מבוסס Core ייצא רק ב-2007

פחחח

עד קייץ 2007 לא היה סלרון..

פורסם

הרי בטוח שאינטל ינטשו את השוק שבו הם מוכרים יותר מעבדים (הרבה יותר) מאשר שה-Core 2, P4, P-D וכל מעבדי AMD נמכרים, גם ביחד

פורסם

אולי לא יהיה CELERON אבל אינטל מתכוונת להוציא לאור את ה-E4300 ואני בטוח שיהיו עוד מעבדים כמוהו שיהיו זולים יחסית לE6XXX, יהיו כפולי ליבה ויהיו הרבה יותר טובים מה-Celeronים למיניהם.

פורסם

כמו שאמר לפניי נועם

Conroe-L ייצא רק באמצע 2007, כנראה במקביל (או קרוב) למזעור של ה-45 נ"מ

פורסם
  • מחבר

אז בינתיים יש להם לפחות "על הנייר" הפסד בתקופה העתידית הזאת כי עוד מעט הסלרון ייעלם ואז יהיה להם חור בנישה התקציבית ויכול להיווצר מצב שלקוחות בעל כרחם ינדדו לסמפרון (מי שלא רצה)

פורסם

אינטל תמיד מציעה קשת מעבדים מהזול ליקר, כנ"ל AMD .

זאת אומרת שבכל רגע נתון יהיו לך מעבדים תקציבים שהם אגב נותנים את התמורה הטובה ביותר שקל.

פורסם

יהיה את הE4300 ואולי גם יוציאו יותר מאוחר את הE4200, יהיו גם מעבדי Core 2 Solo ובינתיים ממשיכים לייצר סלרון D, לא?

פורסם

אז בינתיים יש להם לפחות "על הנייר" הפסד בתקופה העתידית הזאת כי עוד מעט הסלרון ייעלם ואז יהיה להם חור בנישה התקציבית ויכול להיווצר מצב שלקוחות בעל כרחם ינדדו לסמפרון (מי שלא רצה)

איזה חור? Celeron D (כנראה מבוסס Cedar Mill עם 512KB זכרון מטמון רמה שנייה) יוצג ויחליף את ה-Celeron D מבוסס פרסקוט שיש היום

עד שיוחלף בעצמו ע"י ה-Conroe-L

פורסם

אני בעצמי שאלתי את אותה שאלה בפורום אחר, כי זה באמת תמוה לדעתי שאין לאינטל מחליף לסלרון שיהיה מבוסס על הקונרו, אך כמובן זול ממנו משמעותית, אולי אפילו חד ליבתי שמבוסס על הקונרו.

קיבלתי שם תגובה ממישהו שמתוכנן לצאת מעבד כזה, אבל זה יקח כמה חודשים טובים.

ובחודשים האלה- לא תקין שאין לאינטל להציע מעבדים זולים מתקדמים יותר מהסלרונים D מבוססי הפרסקוטים.

פורסם

יש כאלה והם יכנסו לארסנל בקרוב

כמו שאמרתי

Celeron D מבוססי Cedar Mill עם 512KB זכרון מטמון רמה שנייה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים