פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים קניתי לפני חודש את המעבד הזה של amd:amd dual-core 2.2ghz 1mb am2 4200+ואני אחרי שקראתי את המאמר שקונרו e6700בהרבה יותר חזק מה-5000+והיום קראתי ש-amdהוציאו את המעבד -5200+ואני לא מבין-אם זה עדיין לא יתחברה בקונרו הכי טוב אז למה הם משקיעים בזהשישקיעו על מעבדים חדשים ועל טכנולוגיה חדשה שתצליח להתחרות במעבדים של אינטלועוד הסוקט am2 הוא שינוי קטן מהסוקט 939בסדר הוציאו את ה-5200+אבל מעכשיו הם צריכים לעשות טכנולוגיה חדשה ולשפר את הביצועים של המעבדים אם היא רוצה להתחרות בקונרו של אינטל
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אני הבנתי שאת המיקרו-ארכיטקטורה הבאה שלהם מכנים "K8L"תנסה לחפש על זה מידעלמרות שכרגע לא ידוע על זה כל כך הרבה........ עריכה:שיהיו הרבה יותר טובים מהקונרו?כרגע אי אפשר לדעת, אבל מן הסתם לAMD חייב ליהיות איזה תשובה לCore 2, לדעתי הם הולכים לתת פייט רציני
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אין מספיק מידע כדי לקבועמה שבטוח זה שמדובר על קפיצה גדולה לעומת ה-A64 של היוםאבל לצערם, רק כחצי שנה עד שנה אחרי ההשקה אינטל תשיק מיקרו-ארכיטקטורה חדשה שתיקרא "נחלים".
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים כל החרא הזה לא ניגמראבל אני בטוח שהבדל משמעותי לא יהיה בינים לבין הקונוראין להם כבר לאן להגיע
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר חחח טוב צריך לזכור שאינטל הרבה יותר מנוסה מ-amd במעבדיםוגם היא חברה יותר גדולה ויש לה יותר כסףבגלל זה ייקח ל-amd עוד זמן להתייצב ולהתחרות במעבדים של אינטל באותו זמן ולא שהצרכנים יצטרכו לחכות עוד כמה חודשיםואז שאינטל תוציא טכנולוגיה חדשה
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר כל החרא הזה לא ניגמראבל אני בטוח שהבדל משמעותי לא יהיה בינים לבין הקונוראין להם כבר לאן להגיע תתפלא,כל הזמן אומרים שאין לאן להגיע ואז אחרי כמה שבועות ואפילו פחות מצליחים להגיע למה שלא חלמת
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אין מספיק מידע כדי לקבועמה שבטוח זה שמדובר על קפיצה גדולה לעומת ה-A64 של היוםאבל לצערם, רק כחצי שנה עד שנה אחרי ההשקה אינטל תשיק מיקרו-ארכיטקטורה חדשה שתיקרא "נחלים".נחלים זה חלק מהרעיון של אינטל לפתח מיקרו-ארכיטקטורה חדשה כל שנה עד שנה וחצי? כי הייתי בטוח שזה סתם ליבה.... (או שאני מתבלבל עם גשר.... = \)
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים כל החרא הזה לא ניגמראבל אני בטוח שהבדל משמעותי לא יהיה בינים לבין הקונוראין להם כבר לאן להגיע יש הרבה לאן להגיעפיתוחים יימשכו לפחות עד 2010-2012 (במתכונת מעבדים הנוכחית)חחח טוב צריך לזכור שאינטל הרבה יותר מנוסה מ-amd במעבדיםוגם היא חברה יותר גדולה ויש לה יותר כסףבגלל זה ייקח ל-amd עוד זמן להתייצב ולהתחרות במעבדים של אינטל באותו זמן ולא שהצרכנים יצטרכו לחכות עוד כמה חודשיםואז שאינטל תוציא טכנולוגיה חדשהAMD ואינטל הוקמו בהפרש של כמה שנים, זניח לעומת זה ששתיהן שרדו מעל ל-20 שנה.עד לפני חודשיים AMD נתנה לאינטל בראש במשך שנה וחצי בלי תשובה של אינטלתתפלא,כל הזמן אומרים שאין לאן להגיע ואז אחרי כמה שבועות ואפילו פחות מצליחים להגיע למה שלא חלמתאל תגיב פעמיים ברצף, יש אופציית עריכהנחלים זה חלק מהרעיון של אינטל לפתח מיקרו-ארכיטקטורה חדשה כל שנה עד שנה וחצי? כי הייתי בטוח שזה סתם ליבה.... (או שאני מתבלבל עם גשר.... = \)נחלים וגשר הן שתי מיקרו-ארכיטקטורות עתידיותנחלים ב-2008 וגשר ב-2010
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר ח הבנתי ליאורבפעם הבאה אני אעשה עריכהויש לי משהו להגיד לך :אתה סוס במחשבים אחי כל הכבוד לך על הסבלנות שלך לענות על הודעות חחח ועל הזמן שאתה משקיע הפורוםאה ומה יהיה אחרי ה-4 ליבות?6 ו-8 ליבות?
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים אתם רואים איזה הבדל רציני בין הקונרו לבין הדואל קור כי אני לא רואה שום הבדל(לי יש את הקונרו)הבדל בתאכלס לא בסטטיסטיקות ומאמרים באינטרנט
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים יותר סביר 8 ו-16 ליבותלרוב הקפיצה היא בחזקת 22 4 8 16 32 64 128rokyoאני לא יודע כמה נסיון יש לך עם ה-Pentium Dאבל אני הרגשתי הבדל עצום
פורסם 2006 בספטמבר 819 שנים מחבר ליאורנכון בקאש של המעבדאז מרגישים את ההבדל נגיד בין 2 ל-1 או בין 4 ל-1????????
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.